Gasulo molis (rasulo molis)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Gasulo molis (rasulo molis)

Sutartinė
ID: 6851648
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7

Skelbimo aprašas

Naturela.lt rekomenduoja.

GASULO MOLIS

Gasulo (Ghassoul, Rassoul) molis - tai 100% natūrali dykumų naudingoji iškasena. Gasulo molis - neatskiriama riebios, mišrios, spuoguotos odos priežiūros priemonė, puikiai pašalinanti nešvarumus bei atstatanti natūralią odos plėvelę. Šis molis taip pat tinkamas jautriai odai prausti. Tai prabangiausias, itin kokybiškas molis, dažniausiai naudojamas Spa procedūroms. Gasulo molis ypač vertinamas dėl savo universalumo, nes jis idealiai tinka ne tik kaukėms, bet ir kaip natūralus veido ir net plaukų prausiklis.

Gasulo molis jau daugiau kaip 1400 metų naudojamas kaip muilas, veido prausiklis, šampūnas, plaukų kondicionierius, viso kūno odos priežiūros priemonė prabangiausiuose pasaulio Spa salonuose. Dabar šiuo ypatingu moliu galite mėgautis ir savo namuose.

Gasulo molio poveikis odos sveikatai buvo nuodugniai tiriamas, ir rezultatai buvo paskelbti 1985 m. Paryžiuje vykusioje Prancūzijos nacionalinio fitoterapijos instituto konferencijoje. Tyrimai nustatė, kad Gasulo molyje yra gausu odai taip reikalingo silicio, magnio, kalcio, natrio. Be to, tyrimai įrodė neginčijamą Gasulo molio naudą sveikatai, nes jis drėkiną odą ir plaukus, pašalina nešvarumus, išvalo ir skaistina odą, gerina jos elastingumą, pašalina riebalų perteklių ir negyvas ląsteles, dėl to oda greičiau atsinaujina.

Gasulo molis naudojamas kaip veido, kūno odos prausiklis, šveitiklis, kaukės odai arba makiažo valiklis, plaukų šampūnas. Ypač tinkamas riebiai, sudirgusiai, aknės pažeistai odai nuraminti. Naudojamas SPA procedūroms, pirtyse.

Kiti mūsų produktai:

Žaliasis molis

Raudonasis molis

Rožinis molis

Baltasis molis


www.naturela.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai