Žalios kavos ekstraktas CoffeeMax™ 400mg. Pakuotėje 60 kapsulių

Žalios kavos ekstraktas CoffeeMax™ 400mg. Pakuotėje 60 kapsulių

23 €
ID: 4931285
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 8413
Žalios kavos ekstraktas CoffeeMax™ 400mg. Pakuotėje 60 kapsulių

Skelbimo aprašas

Žalios kavos ekstraktas CoffeeMax™ 400mg. Pakuotėje 60 kapsulių.

Kas yra žaliosios kavos ekstraktas?

Žalioji kava tai neskrudintos kavos pupelės. Žalios kavos ekstrakte (Coffea arabica) yra didelis polifenolio kiekis, įskaitant chlorogeninę rūgštį, kuri, kaip rodo tyrimai, atsakinga už žalios kavos naudingą veiklą. Nutritional Concepts ® CoffeeMax™ Green Coffee Extract vienoje kapsulėje yra 400mg žalios kavos, su aktyviomis chlorogeninėmis rūgštimis. Žalios kavos ekstraktas palaiko širdies ir kraujagyslių sistemos bei medžiagų apykaitos sveiką būklę, o taip pat perspektyviai naudingas mažinant svorį.

Savybės ir privalumai

• Kava auga medžiuose, o vaisiai yra uogos. Pupelės yra žalios uogų sėklos.
• Žaliosios kavos ekstrakto (Coffea arabica) sudėtyje yra augalinių komponentų, įskaitant didelį kiekį chlorogeno rūgšties bei kitų polifenolių, kurie, kaip tyrimai yra parodę, atsakingi už žalios kavos naudingą poveikį. Nors skrudinimas kavos pupelėms suteikia savitą skonį, spalvą ir aromatą, chlorogeno rūgštis skyla skrudinimo metu. Priešingai žalioms pupelėms turinčioms silpną aromatą ir kartų skonį.
• Su žmonėmis 2012 kovą atlikti tyrimai parodė, jog žaliosios kavos ekstraktas veikia mažindamas riebalų ir gliukozės absorbciją žarnyne, tai taip pat gali sumažinti insulino kiekį, reikalingą medžiagų apykaitos funkcijai.
• Kiti tyrimai parodė, jog žalios kavos ekstraktas pagerina gliukozės kontrolę po valgio padėdamas moduliuoti pakankamą gliukozės kiekį kraujyje. Chlorogeno rūgštis taip pat kepenų ląstelėse daugina signalinį baltymą reikalingą insulino receptoriams.
• Tai stiprus antioksidantas su aukšta ORAC verte (deguonies radikalų absorbcijos našumu). Antioksidantai padeda apsisaugoti nuo oksidacinio streso, kurį sukelia laisvieji radikalai – pagrindinė greitesnio senėjimo priežastis. Moksliniais tyrimais įrodyta, jog žalios kavos ekstraktas palaiko normalią ląstelių regeneraciją ir augimą.
• Nutritional Concepts ® CoffeeMax™ Green Coffee Extract vienoje kapsulėje yra 400mg žalios kavos, su aktyviomis chlorogeninėmis rūgštimis.
• 100% vegetariškas papildas. Patogus, lengvas nuryti, kapsulių pavidalo.

Produkto sudedamosios dalys:

Vieneto dydis: 1 kapsulė
Vienetų skaičius pakuotėje: 60

Vieneto kiekis:
• CoffeeMax™ žaliosios kavos (Coffea arabica) ekstraktas (pupelių) [koncentruotas 4:1 ekstraktas (100mg)]: 400mg

Kitos sudedamosios dalys: mikrokristalinė celiuliozė, stearatas (augalinės kilmės), silicio dioksidas.

Vartojimas

Vartoti po 1 kapsulę prieš valgį iki 3 kartų per dieną.

ĮSPĖJIMAS: Nėštumo ar laktacijos laikotarpiu, sergant diabetu, hipoglikemija bei dėl medicininių priežąsčių vartojant kokius nors vaistus prieš naudojant šį produktą būtina pasikonsultuoti su sveikatos priežiūros specialistu.

Kaina: 23EUR


Pristatymas

Galima pasiimti Kaune ir Vilniuje. O taip pat galiu siųsti į visus miestus. Siunčiant Lietuvoje registruotu pašto siuntiniu 2,4EUR. Siunčiant išperkamuoju pašto siuntiniu, kuomet pinigai sumokami pašte atsiimant siuntinį, 7,5EUR. Siunčiant "Omniva" arba "LP EXPRESS" paštomato siuntiniu 3,5EUR.


------------------------------------------------------
VMI reg. individualios veiklos vykdymo paž. nr. 645342

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai