Hialurono rūgštis (odos elastingumui) - 50mg. Pakuotėje 60 kapsulių

Hialurono rūgštis (odos elastingumui) - 50mg. Pakuotėje 60 kapsulių

17 €
ID: 2159822
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 11082
Hialurono rūgštis (odos elastingumui) - 50mg. Pakuotėje 60 kapsulių

Skelbimo aprašas

Hialurono rūgštis - 50mg. Pakuotėje 60 kapsulių.


Hialurono rūgštis: „Jaunystės šaltinio raktas“

• Sulėtina raukšlių ir senėjimo požymius
• Išlygina odos tonus
• Saugo akių sveikatą
• Padeda išspręsti jungiamojo audinio problemas

Kas yra hialurono rūgštis?

Hialurono rūgštis yra nesulfatinis glikozaminoglikanas plačiai paplitęs jungiamajame, epitelio ir nervų audiniuose. Jis yra vienas pagrindinių komponentų ekstraląstelinėje matricoje, ypač prisideda prie ląstelių proliferacijos ir migracijos. Vidutinio svorio (apie 70 kg) žmogaus organizme yra apie 15 mg hialurono rūgšties, kurios trečdalis kasdien suyra ir yra susintetinamas naujai.

Hialurono rūgštis vadinama „jaunystės šaltinio raktu“, nes buvo pastebėta, kad kai kurie žmonės, kurie savo mityboje ją vartoja, linkę gyventi iki garbaus amžiaus. Ar hialurono rūgštis yra antisenėjimo priemonė?

Mokslininkai neseniai susitelkė ties galima hialurono rūgšties, taip pat žinomo kaip hialuronas arba HA, antisenėjimo nauda. Istorijoje vadinamoje „Ilgaamžių kaimas: ar hialurono rūgštis yra antisenėjimo priemonė?“ sutelkiamas dėmesys į Japonijos kaimą Yuzuri Hara, kuriame įprastai žmonės gyvena ilgai ir dažnai turi puikią odą būdami 80-ies ar net 90-ies. Daugiau nei 10 procentų kaimo gyventojų yra 85 ar vyresni, kas yra apie dešimt kartų daugiau nei statistiškai vidutiniam žmogui.

Kai kurie tyrimai rodo, kad Yuzuri Hara kaimo, žinomo kaip „Ilgaamžių kaimas“, gyventojų ilgo ir sveiko gyvenimo priežastis yra pagrinde vietinė mityba, kurioje ypač gausu HA. Iš tiesų, didelė Japonijos farmacijos kompanija pradėjo mokslinių tyrimų plėtrą susijusią su papildais, kurių sudėtyje yra HA. Kai juos išbandė su vienu tūkstančiu žmonių, maždaug pusei jų pasireiškė lygesnė oda ir net pagerėjo regėjimas. Hialurono rūgštis taip pat veiksminga tepant artrito pažeistus sąnarius, bei tam tikri tyrimai parodė teigiamus jos rezultatus po injekcijų į sąnarius – hialurono rūgštis yra yra tiek sąnariniame skystyje, kuris sutepa sąnarinius paviršius, gerina sąnarių slydimą ir amortizaciją, tiek kaulų galus dengiančiose kremzlėse.


Kaip veikia hialurono rūgštis?

Hialurono rūgšties organizme būna gausu, kai mes gimstame, bet laikui begant jos pamažu mažėja. HA kiekio mažėjimas yra didelė senėjimo proceso dalis, kurią mes galime pamatyti. Hialurono rūgštis yra gilesniame odos sluoksnyje, žinomame kaip derma, ir padeda išlaikyti glotnią odą dėl savo vandens sulaikymo savybių. Hialurono rūgštis taip pat padeda atsistatyti odai po žaizdų ir kitų problemų.

Hialurono rūgšties funkcija yra sušvelninti ir sutepti. Hialuronas dalyvauja daugelyje žmogaus kūno vietų, ir jo trūkumas jungiamajame audinyje susijęs su sąnarių, širdies vožtuvų ir akių problemomis. Hialurono rūgšties trūkumas dažnai yra jungiamojo audinio sutrikimų priežastis. Įdomu tai, kad tai taip pat yra bendros biocheminės anomalijos daugumai jungiamojo audinio sutrikimų ypatybių, pavyzdžiui, mitralinio vožtuvo prolapsas, TMJ, osteoartritas ir keratokonusas.


Kodėl vartojama hialurono rūgštis?

Hialurono rūgštis padeda palaikyti kolageno lygį. Esant normalioms sąlygoms kolageno išeikvojimas yra laikomas vienu iš pagrindinių pusiau normalaus odos tonuso bei odos elastingumo veiksnių, o tai dažnai susiję su vizualiu senėjimo procesu.

Hialurono rūgštis sudaro apie aštuoniasdešimt procentų žmogaus akies. Šis faktas gali nustebinti daugelį. Tai tinklainės amortizatoriaus rūšis, kuris padeda išvengti akies traumų. Hialurono rūgštis tik neseniai pradėta naudoti oraliniu būdu, nors jau seniai naudojama injekcijoms į sąnarius.

Hialurono rūgštis naudojama eksperimentiškai siekiant ištaisyti didelę dalį problemų atsiradusių dėl jungiamojo audinio sutrikimų, pavyzdžiui, lūžių, akių sutrikimų, prasto žaizdų gijimo ir per anksti susiraukšlėjusios odos. Visai logiška, kad hialurono rūgštis veikia taisydama šias problemas, nes hialurono rūgšties trūkumas yra tai, kas pirmiausia ir sukelia šias problemas.


Produkto sudedamosios dalys:

Vieneto dydis: 1 kapsulė.
Vienetų skaičius pakuotėje: 60

Vieneto kiekis:
Biocell kolagenas II: 500mg
• II tipo kalogenas: 300mg
• Chondroitino sulfatas: 100mg
• Hialurono rūgštis: 50mg

Kitos sudedamosios dalys: ryžių milteliai, želatina (kapsulė) ir augalinis magnio stearatas.

Alergenų informacija: neturi kviečių, pieno, laktozės, kiaušinio, sojos, dirbtinių dažiklių, skonių ar konservantų.


Vartojimas

Vartoti po 1 kapsulę du kartus dienoje.

ĮSPĖJIMAS: Nėštumo ar laktacijos laikotarpiu prieš naudojant šį produktą būtina pasikonsultuoti su sveikatos priežiūros specialistu.

Kaina: 17EUR


Pristatymas

Galima pasiimti Kaune ir Vilniuje. O taip pat galiu siųsti į visus miestus. Siunčiant Lietuvoje registruotu pašto siuntiniu 2,4EUR. Siunčiant išperkamuoju pašto siuntiniu, kuomet pinigai sumokami pašte atsiimant siuntinį, 7,5EUR. Siunčiant "Omniva" arba "LP EXPRESS" paštomato siuntiniu 3,5EUR.


------------------------------------------------------
VMI reg. individualios veiklos vykdymo paž. nr. 645342

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai