Šveitinantis pilingas su kanapėmis (Licorice & Hemp Exfoliator )

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Šveitinantis pilingas su kanapėmis (Licorice & Hemp Exfoliator )

Sutartinė
ID: 7601161
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 8

Skelbimo aprašas

Kasdienis šveitimas yra pagrindinis žingsnis link jaunatviškos odos, nes jis pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, taip pat skatina naujų odos ląstelių atsinaujinimą gerindamas kraujotaką. Mūsų šveičiamoji formulė blizgina ir subalansuoja odą naudodama galingą valomųjų augalinių komponentų, tokių kaip saldymedis, erškėtuogės, kanapės ir bentonito molis, derinį. Šveitinantis ir drėkininantis Cannabis Beauty gali būti naudojamas kaip kasdieninė giluminio valymo ir atgaivinimo procedura.

Šis pilingas padeda išvalyti odą pašalindamas purvą, negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, kad pagerintų bendrą odos tekstūrą ir išvaizdą. Visuose „Cannabis Beauty“ produktuose yra mūsų patentuotų Senovės Rytų Azijos žolelių formulė. Šie augalų ekstraktai šimtmečius buvo naudojami Korėjos vaistažolių medicinoje, kad jūsų odai būtų teikiama natūrali augalų nauda. Vaistažolių mišiniai sinergiškai veikia, kad padidintų mūsų aktyviųjų ingridientų, įskaitant kanapes, biologinį prieinamumą, padidintų „Cannabis Beauty“ produktų teikiamus pranašumus ir darytu odą švytinčią ir jaunatvišką.

PRISTATYMAS: į namus DPD kurjeriu | Pristatymo trukmė: 4 -7 darbo dienos.

UŽSAKYMAS: Prekės galite užsisakyti tik oficialios kompanijos internetinėje parduotuvėje - www.lt.kannaway.com (ID 3017571).

Daugiau informacijos apie kanabinoidus, apie jų naudą ir poveikį organizmui, apie endokanabinoidų sistemą, taip pat apie idėją įkurti šeimos namų verslą galite rasti mūsų tinklalapyje WWW.CBDVERSLAS.LT

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai