Spygliai nuo paukščių

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Spygliai nuo paukščių

2,2 €
ID: 7445182
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 51

Skelbimo aprašas

Siūlome aukštos kokybės priemones nuo paukščių geriausiomis kainomis Lietuvoje!
+Spygliai - nerūdijančio plieno spygliai ant plastikinės plokštelės yra itin lengvai montuojami (klijais arba varžtais) ir puikiai apsaugo paviršių nuo balandžių, žuvėdrų, varnų ar kitų stambesnių paukščių. Spygliai parduodami 50cm ilgio plokštelėmis, kurių kiekviena turi 32 spyglius, dengiančius apie 16cm pločio zoną. Spyglių aukštis apie 12cm.
50cm kaina - 2,2 eur.
Taip pat galime pasiūlyti specialius metalinius ir plastikinius laikiklius, skirtus spyglių montavimui ant lietvamzdžių ar kitų siaurų paviršių - 0,65 eur / vnt.
+Tinklas - didesniems plotams apsaugoti ar apsiginti nuo kregždžių ir kitų smulkių paukščių siūlome specialius ilgaamžius tinklus, pagamintus iš didelio tankio polietileno arba nailono (skaidrus). Galima rinktis skirtingo tankumo tinklą, priklausomai nuo paukščių rūšies: 50mm (balandžiai), 28mm (varnėnai) ir 19mm (kregždės, žvirbliai). Siūlome rinktis šių spalvų tinklus: juodas, smėlinis, skaidrus, raudonai juodas. Esant poreikiui, tinklai gali būti atsparūs ugniai - atitinkantys M1 sertifikato reikalavimus.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai