Šnipiškės Vilniaus m. sav. 3 kambariai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Šnipiškės Vilniaus m. sav. 3 kambariai

165 000 €
ID: 7755423
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Statybos metai
2021
Plotas (kv.m.)
62
Kambarių skaičius
3

Skelbimo aprašas

DĖMESIO! Naujai besivystančiame ir augančiame Šnipiškių mikrorajone Kernavės g., Vilniaus centre, parduodamas PASTATYTAS, naujas, daugiabučių namų projektas , kuriuose suformuoti patogaus išplanavimo nuo 1 iki 6 kambarių butai. Projektas plėtojamas 2 - iais etapais. 1-ojo etapo butų notarinių sutarčių pasirašymo pradžia planuojama jau 2021 m. liepos mėn. pabaigoje.

Visi butai – IŠSKIRTINAI TIK - gyvenamosios paskirties.
Naujai formuojama Kernavės g. – būsima alėja su pėsčiųjų ir dviračių takais, apšvietimu, komercinėmis parduotuvėmis ir paslaugomis, poilsio zonomis, želdiniais – kurie kiekvieną dieną Jums suteiks komfortišką atmosferą.

Namai ir aplinka suprojektuoti taip, kad užtikrintų šiuolaikišką modernaus ir patogaus gyvenimo kokybę. Saugumą užtikrins aptverta/uždara teritorija su įrengtomis vaizdo stebėjimo kameromis, įrengiamos kelios vaikų žaidimo aikštelės/trenIruokliai.

Kernavės g. jungia Lvovo ir Žalgirio gatves, todėl vos per kelias minutes pasieksite daugelį svarbiausių vietų. Rami vieta – naujajame Vilniaus centre.
Parduodamas 3 kambarių, 62,58 kv. m butas su pilna daline apdaila, 2/6 aukšte, 2021 m. (Jei netiko šis butas, kontaktuokite - galėsiu pasiūlyti ir daugiau išplanavimų bei kvadratūrų).

IŠPLANAVIMAS: svetainė sujungta kartu su virtuve - 21,35 kv. m, 2 miegamieji kambariai - 17,21 kv. m ir 11,16 kv. m, vonios kambarys kartu su wc – 4,15 kv.m, holas – 8,71 kv. m, 2 balkonai – 7,41 kv. m ir 4,57 kv. m (į buto plotą balkono plotas neįskaičiuotas).

PROJEKTO YPATUMAI:
1. Butuose sumontuota rekuperacinė sistema užtikrinanti komfortišką mikroklimatą.
2. Patogaus ir funkcionalaus išplanavimo butai - kambarių pertvaras galima perprojektuoti atsižvelgiant į individualius poreikius, susikuriant vienetinį Jums adaptuotą vidaus išplanavimą.
3. Yra galimybė rinktis ir 4-6 kambarių suprojektuotus butus. Dalis tokių butų – per du aukštus su atskirais įėjimais, kotedžo tipo.
4. Numatomos šildymo sąnaudos ne didesnės kaip A++ energetinės klasės namo (pagal PEN klasifikaciją*).
5. Visi butai turi erdvius ir didelius balkonus, lodžijas ar terasas (apie 8-10 kv. m), dalis butų su erdviomis terasomis ant stogo!
6. Uždaros požeminės parkavimo vietos, garažai ir sandėliukai.
7. Namas – mūrinis apšildomas neoporu/putplasčiu. Statybai ir apdailai naudojamos tik energiją taupančios ir sertifikuotos medžiagos.
8. Uždaras ir saugus vidinis kiemas su vaikų žaidimo aikštelėmis.
9. Prie projekto daug žalių/laisvalaikio erdvių (net apie 50 arų).
10. Aplinka stebima IP video kameromis.
11. Centrinė Vilniaus vieta: aplinkui gausu pramogų ir prekybos centrų, biurų, ugdymo įstaigų, sporto klubų, laivalaikio pramogų zonų.
12. Statybos vykdomos nuosavybės teise valdomame sklype.

Butai parduodami tik su PILNA DALINĖ APDAILA:
1. Sumontuotos vidinės dvigubo gipso kartono pertvaros su garso izoliacijos užpildu (akmens vata).
2. Elektros instaliacija, vandentiekis ir kanalizacija išvedžiota iki pajungimo taškų.
3. Cementinis grindų išlyginamasis sluoksnis su projekte numatyta garso izoliacija.
4. Išorinės ir nešančios sienos tinkuotos (be glaistymo).
5. Sumontuota rekuperacinė vėdinimo sistema.
6. Sudėtos palangės.
7. Centrinė-kolektorinė šildymo sistema su autonomine buto sunaudotos šilumos apskaita laiptinėje bei autonominiai šilumos reguliatoriai prie radiatorių.
8. Silpnų srovių kanalizacijos įvadas į butą (be laidų).
9. Sumontuotas kombinuotas rankšluosčių džiovintuvas vonioje (gyvatukas).
10. Įėjimo į butą durys – padidinto saugumo.
11.Įrengiamos laiptinės, liftas, laiptinėse - tam numatytose zonose sumontuojami karšto ir šalto vandens skaitikliai.

Investuotojams – aplink gausu biurų ir įstaigų, todėl butas puikiai tiks investicijai, o nepriekaištinga buto vieta miesto centre - užtikrins likvidumą.
Šnipiškėse gausu dviračių ir pasivaikščiojimo takų ,naujai suformuotų parkų, apžvalgos aikštelių, žalių zonų su tvenkiniais. Mėgstantiems sportą – Neries krantinėje atnaujintas sporto pramogų aikštelės, pasivaikščiojimo takai ir kitos pramogos. Iš Kernavės gatvės galėsite pasiekti patogiai ir greitai centre esančias reikiamas įstaigas.

Maloniai lauksiu Jūsų skambučio, sms žinutės arba elektroninio laiško el. p.: [email protected]. Galime suderinti apžiūros dieną ir laiką abiem pusėms patogiu metu. Butus galiu parodyti ir savaitgaliais (iš anksto suderinus laiką). Tel. : +370 652 44980 Alma

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai