Parduodamas 2-jų kambarių palėpinis butas J. Janonio g.

Parduodamas 2-jų kambarių palėpinis butas J. Janonio g.

130 000 €
ID: 8059587
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 34
Parduodamas 2-jų kambarių palėpinis butas J. Janonio g.
Daugiau
Daugiau nuotraukų (12)

Apie

Savivaldybė
Klaipėdos m. sav.
Gyvenvietė
Klaipėdos m.
Mikrorajonas
Centras
Statybos metai
1929
Aukštų skaičius
3
Aukštas
3
Plotas (kv.m.)
36
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Elektra
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Rakinama laiptinė
Uždaras kiemas
Vieta automobiliui
Su sandėliuku
Butas palėpėje
Aukštos lubos
Su baldais

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS BUTAS

Teirautis telefonu +37067845868 Andžela

Parduodamas šviesus ir jaukus 2-jų kambarių palėpinis butas, 36kv.m., centrinėje miesto dalyje, J. Janonio g.
Puiki vieta, aplinkui begalė patogumų kaip maisto ir drabužių parduotuvės, grožio salonai bei kirpyklos, kavinės, restoranai, keletą mokyklų, kolegijų ir darželių.

Namo aprašymas:

Šis butas randasi keturių butų name. Kadangi kaimynų yra labai mažai, tai suteikia nuosavo namo pojūtį miesto centre. Namas yra 1925 metų statybos, pasižymi savo unikaliu dizainu ir architektūra. Renovuotas 2022 metų gale, buvo pilnai apšildytas ir renovuotas, kad atitiktų A++ klasės kriterijus. Pilnai perdarytas namo stogas, pastorintas stogo apšildymas, naujos kokybiškos čerpės, naujos lietaus nubėgimo sistemos, įrengta profesionali žaibo-saugos sistema, kuri apsaugos Jūsų turtą.

Buto aprašymas:

Butas pilnai renovuotas 2022 metų pradžioje nuo grindų, sienų ir lubų.

Miegamasis:
Erdvus ir labai šviesus miegamojo kambarys. Yra galimybė įmontuoti sieninę spintą. Virš sieninės spintos padarytas mažas balkonas (ertmė). Kambarys turi keturis stoglangius, du didelius po 1metrą ir 40cm ilgio ir du mažesnius po 1 metrą ilgio. Yra ir papildomas mažas langas sienoje su užtamsinta veidrodine plėvele. Kambarys turi nepriklausomą grindų šildymą nuo likusio buto erdvių, kurį galima reguliuoti pagal savo poreikius. Tai pat yra paruošta vieta atskiram oro kondicionieriui, kuris būtų skirtas tik šiam kambariui, nepriklausomai nuo kitų buto erdvių.

Svetainė- virtuvė:
Svetainė sujungta su virtuve. Svetainėje yra galimybė pajungti pastatomą modernų židinį, yra palikta prijungimo prie kamino vieta, šis butas prieš renovacija turėjo savo koklinį pečių. Įdiegtas naujas virtuvinis komplektas. Nauja elektrinė viryklė, nauja kriauklė, tai pat naujas šaldytuvas. Šioje erdvėje yra trys stoglangiai du dideli kaip ir miegamajame po 1metrą ir 40cm ilgio ir vienas mažesnis 80cm ilgio. Šis kambarys turi sumontuotą nepriklausomą grindų šildymą nuo kitų kambarių, kurį galima reguliuoti pagal savo poreikius. Tai pat yra sumontuotas naujas oro kondicionierius Gree.

Visame bute apart vonios kambaryje sumontuotas rudo atspalvio kaip mediena ne eilinis platus laminatas. Vonios kambaryje modernios plytelės.

Vonios kambarys:
Vonios kambarys komponuotas su įeinama dušo kabina. Naujas dušo purkštuvas. Išskirtinės dušo plytelės. Stiklinė dušo sienelė. Pakabinama spintelė su kriaukle ir veidrodžiu. Tai pat pakabinamas klozetas. Vonios kambarys turi vieną stoglangį ir vieną sieninį langą su užtamsinta veidrodine plėvele. Stoglangis yra 1 metro 10cm ilgio.
Vonios kambarys turi savo nepriklausomą nuo likusio būto grindų šildymą, kurį galima reguliuoti pagal savo poreikius.

Papildomai:
Šis butas turi pilnai perdarytą visą elektros sistema, išvedžioti nauji kabeliai, nauji šviestuvai, nauji jungikliai, nauji sieniniai kištukai ir pastatytą naują elektros skydinę su naujais automatais.

Perdaryta visiškai naujai visa santechnika. Išvedžioti nauji vamzdynai, pastatytas ir pajungtas naujas elektrinis Samsung vandens šildytuvas. Kaip minėjome anksčiau kiekviena būto erdvė turi savo nepriklausomą grindų šildymą, kurį galima reguliuoti visur pagal savo poreikius. Taip yra pravestos dvi oro kondicionieriaus trasos, viena į miegamąjį ir antra į svetainę.

Šis butas buvo renovuotas kokybiškomis medžiagomis, su visais patogumais. Per visą butą buvo sumontuoti aštuoni nauji stoglangiai, kad butas taptų erdvus ir gautų daug šviesos bei papildomos šilumos nuo saulės spindulių.

Parduodama su baldais ir buitine technika.

Skelbimo ID 109675

Kontaktai

Vardas
Andžela
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai