Prekybiniu palapiniu nuoma/ greito surinkimo palapiniu nuoma

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Prekybiniu palapiniu nuoma/ greito surinkimo palapiniu nuoma

Sutartinė
ID: 5635109
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1088

Skelbimo aprašas

Nuomuojame greito surinkimo prekybines palapinės. Mūsų nuomuojamos palapinės yra vientisos konstrukcijos - surenkamos per mažiau nei 60 sekundžių!!! Tokio tipo palaipinės atlieka įvairias funkcijas: jos naudojamos pardavimų, marketingo ir reklaminiams renginiams, vidaus ir lauko parodoms, taip pat maisto tiekimo versle. Tiems, kam reikalinga mobili priedanga, tai yra puikus pasirinkimas. Dėl lengvo montavimo ir įdomaus dizaino greitai surenkamos palapinės tapo labai populiarios. Užtikrinamas išskirtinis mobilumas – jūs galite įrengti palapinę kur tik norite ir kada tik norite, kai tik jums reikia priedangos. Jos idealiai tinka, kai jums reikalingas pavėsis ar apsauga nuo išorinio poveikio, pvz. jeigu norite apsisaugoti nuo lietaus.

Taip pat gaminame reklamines vėliavas, kurios gali būti tvirtinamos prie palapinių kraštinių. Puikus būdas reklamuoti savo verslą ir būti matomiems iš toli! Reklaminių vėliavų gamyba uztrunka iki darbo dienų.

Nuomuojamų palapinių dydžiai: 3x3m, 3x4.5, 3x6. Pageidaujant didesnio ploto palapines galima sujungti tarpusavyje specialiomis jungtimis. Nuomos kaina nuo 20 Eur už parą. Palapines gali klientai atsiimti patys arba galime pristatyti mes už papildomą mokestį į pageidaujamą vietą.


Raktiniai zodziai: prekybines palapines, reklamines palapines, greito surinkimo palapines prekybai, prekybiniu palapiniu nuoma, prekybiniu palapiniu pardavimas, pigios prekybines palapines, greito surinkimo palapines is aliuminio profilio, pop uz palapines, prekybines palapines su spauda, prekybines palapines su logotipu, palapine prekybai, greito surinkimo palapine, palapines mugiams, palapines renginiams,

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai