Omega-3 žuvų taukai citrinų skonio 1000mg. Pakuotėje 150 kapsulių.

Omega-3 žuvų taukai citrinų skonio 1000mg. Pakuotėje 150 kapsulių.

11 €
ID: 1483549
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 458
Omega-3 žuvų taukai citrinų skonio 1000mg. Pakuotėje 150 kapsulių.

Skelbimo aprašas

Omega-3 žuvų taukai citrinų skonio 1000mg. Pakuotėje 150 kapsulių.

Žuvų taukai ir omega-3: širdies ir kraujagyslių sveikatos esencija

• Instrumentas reguliuojantis uždegimą, kraujo spaudimą ir pulsą, hormonų gamybą ir imuninės bei centrinės nervų sistemos veiklą
• Tyrimai rodo, kad dėmesio stokos ir hiperaktyvumo sutrikimas (ADHD) susiję su omega-3 trūkumu
• Mokslininkai laikosi nuomonės, kad omega-3 gali padėti išvengti krūties, prostatos ir storosios žarnos vėžio
• Įrodyta, kad mažina padidėjusį trigliceridų kiekį serume
• Omega-3 trūkumas taip pat susijęs su depresija
• Svarbu kūdikiams (ir besivystančiam vaisiui) dėl tinkamo smegenų ir akies tinklainės vystymosi
• Nustatyti trūkumai žmonėms, kurie serga alergija, astma, odos ligomis, tokiomis kaip egzema, žvynelinė
• Palaiko širdies ir kraujagyslių sveikatą, mažina kraujo spaudimą, atpalaiduoja kraujagysles ir mažina cholesterolio kiekį
• Taip pat mažina skausmą sergant reumatoidiniu artritu
• Naudinga Krono ligos simptomų gydymui

Kas yra omega-3?

Yra dviejų tipų riebalai, omega-3 ir omega-6, kurie yra būtini žmogaus sveikatai. Vidutinis žmogus su maistu suvartoja palyginti labai daug omega-6 lyginant su labai nedideliu suvartojamu omega-3 kiekiu. Idealus omega-3 ir omega-6 riebalų santykis yra 1:1. Per milijonus metų mūsų protėviai išsivystė su tokiu santykiu. Tačiau šiandien santykis tarp omega-3 ir omega-6 vidutiniškai yra nuo 1:20 iki 1:50!

Iki šiol geriausias omega-3 riebalų tipas randamas žuvyse. Žuvyje yra gausu dviejų omega-3 riebiųjų rūgščių, kurios yra esminės žmonių sveikatai, tai DHA ir EPA. Šios dvi riebiosios rūgštys yra gyvybiškai svarbios siekiant užkirsti kelią daugeliui ligų. Žmogaus smegenys taip pat labai priklauso nuo DHA – maža DHA koncentracija susijusi su depresija, šizofrenija, atminties praradimu ir didesne rizika susirgti Alzhaimerio liga. Mokslininkai dabar taip pat susieja nėščių moterų šių omega-3 riebalų nepakankamą vartojimą su priešlaikiniu gimdymu ir mažu naujagimių svoriu bei vaikų hiperaktyvumu.

Deja, valgyti šviežią žuvį užaugusią vandenyne, ežere, upėje ar žuvų fermoje neberekomenduojama. Nuo gyvsidabrio kiekio susikaupusio mėsoje yra nukentėję labai daug kas visame pasaulyje, o gyvsidabrio keliamas pavojus sveikatai yra didesnis nei žuvies omega-3 nauda. Kaip pagrindinė medžiaga gerinanti sveikatą įprastai yra vartojami žuvų taukai. Žuvų taukuose yra gausu geriausių omega-3 riebalų – EPA ir DHA riebalų rūgščių – ir, kadangi jos yra gryna forma, nekelia gyvsidabrio rizikos kaip šviežia žuvis.

Iš ko išgautas omega-3?

Šie žuvų taukai, iš esmės, yra išgauti iš sardinių (Sardina/Sardinella 9 skirtingų porūšių pavadinimų) ir ančiuvių (Engraulidae 8 skirtingų porūšių pavadinimų). Visos taukams naudojamos žuvys gaudomos giliose, šaltose vandens srityse Šiaurės Atlanto ir Ramiajame vandenynuose.

Žuvų taukų kapsulėse yra 18% EPA ir 12% DHA. Kitų, išskyrus EPA (180mg) ir DHA (120mg), omega-3 riebiųjų rūgščių yra apie 63mg vienoje kapsulėje.


Produkto sudedamosios dalys:

Vieneto dydis: 1 kapsulė
Vienetų skaičius pakuotėje: 150

Vieneto kiekis:
• Išgryninti žuvų taukai (distiliuoti): 1000mg

Eikozapentaeninė rūgštis (EPA): 180mg
Dokozaheksaeninė rūgštis (DHA): 120mg

Kitos sudedamosios dalys: želatina, glicerolis, išgrynintas vanduo, natūralių tokoferolių mišinys (vitaminas E), natūralus citrinų aliejus.

Alergenų informacija: turi žuvies (ančiuvių, sardinių) ir sojos sudedamųjų dalių.


Vartojimas

Vartoti po vieną (1) kapsulę vieną - du kartus dienoje valgio metu.

ĮSPĖJIMAS: Sergant kraujo ligomis, vartojant antikoaguliantus, arba nėštumo ar laktacijos laikotarpiu prieš naudojant šį produktą būtina pasikonsultuoti su sveikatos priežiūros specialistu.

Kaina: 11EUR

Pristatymas

Galima pasiimti Kaune ir Vilniuje. O taip pat galiu siųsti į visus miestus. Siunčiant Lietuvoje registruotu pašto siuntiniu 2,4EUR. Siunčiant išperkamuoju pašto siuntiniu, kuomet pinigai sumokami pašte atsiimant siuntinį, 7,5EUR. Siunčiant "Omniva" arba "LP EXPRESS" paštomato siuntiniu 3,5EUR.


------------------------------------------------------
VMI reg. individualios veiklos vykdymo paž. nr. 645342

Kontaktai

Vardas
Tomas
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai