Nuoma: Langų valymo robotas HOBOT 198

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Nuoma: Langų valymo robotas HOBOT 198

15 €
ID: 7103152
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 79

Skelbimo aprašas

Langų valymo robotas HOBOT 198
Naujasis Hobot 198 – langų valymo robotas yra nepamainomas asistentas tiems, kurie siekia užtikrinti, kad namuose niekada netrūks grožio, jaukumo ir, žinoma, šviesos. Hobot 198 - langų valymo robotas, dirbantis ant įvairių plokščių paviršių. Vakuuminis variklis toks galingas, kad šis technikos „stebuklas“ sugeba išsilaikyti netgi ant lubų! Jis naudojamas valyti langus bei kitus lygius paviršius, o taip pat ir grindų valymui. Robotas bus nepakeičiamas pagalbininkas Jūsų namuose ir tai taps geriausiu sprendimu valant didelius bei sunkiai pasiekiamus langus.

https://www.youtube.com/watch?v=Elps3VfMX1E

Kaina: 15 Eur/ parai

Plaunantis siurblys Karcher Puzzi
Plaunantis, valantis, purškimo-siurbimo įrenginys, butai, namai, transporto priemonių valymas, apmušalai, kilimai, kiliminė danga.

https://www.youtube.com/watch?v=bSbL8sH7NiI

Kaina: 15 Eur/ parai

OZONATORIUS - ŠVAROS KVAPAS
Buto, namų, patalpų, automobilių, garažų, sandėliukų dezinfekcija. Šalina: kvapus, bakterijas, pelėsį, alergijas, dulkes. Neretai po žiemos, namų kampučiuose aptinkame užsiveisusį pelėsį. Sunerimstame dėl sienų grožio, apdailos ir kitų estetinių dalykų, moksliniais tyrimais įrodyta, kad pelėsis labiau pavojingas ne mūsų namams, o mūsų sveikatai. Pelėsis į aplinką išskiria galybę nuodingų lakių medžiagų - mikrotoksinų, kurių įkvėpę gauname visą "puokštę" ligų. Pelėsio išskiriami mikotoksinai veikia nervų sistemos, smegenų ląsteles, gali sukelti alergines reakcijas bei turi kancerogeninių savybių. Pelėsis dauginasi sporomis, kurios sklinda oru ir gali jame išsilaikyti labai ilgą laiką. Tech. charakteristika: 7 g/h, 210 m³/h.

https://www.youtube.com/watch?v=UpF8NNXaP_g

Kaina: 20 Eur/ parai

https://www.facebook.com/people/Svaros-Kvapas/100033840851655

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai