Namas Raseinių r. sav., Kalniškių k., Plotas 65.04 m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Namas Raseinių r. sav., Kalniškių k., Plotas 65.04 m2

37 500 €
ID: 7729434
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2

Apie

Savivaldybė
Raseinių r. sav.
Gyvenvietė
Kalniškių k.
Statybos metai
1958
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
65.04
Sklypo plotas (a)
25.00
Kambarių sk.
2
Statybos tipas
Blokinis
Įrengimas
Įrengtas

Skelbimo aprašas

Parduodama sodyba gamtos apsuptyje Raseinių r., Šiluvos sen., Kalniškių k. Namas 1958 m. statybos. Karkasinis (apmūrytas), vieno aukšto su mansarda, kurią, esant poreikiui, galima įsirengti ir pasidaryti 2 papildomus kambarius. Šildymas kieto kuro krosnimi, vienu metu šyla dvi koklinės sienelės. Bendras namo plotas - 65,04 kv. m. Prieš 2 metus atliktas dalinis remontas. Įstatyti plastikiniai langai, grindys medinės. Įrengtos vietinės komunikacijos. Vanduo tiekiamas iš šaltinio (ekonomiškas variantas). Sumontuotas valymo įrenginys “AUGUST ir KO”. Dalinai pakeista elektros instaliacija. Naujai įrengtas vonios kambarys. Vanduo šildomas elektriniu vandens šildytuvu. Namas parduodamas su 25 arų posodybiniu ir besiribojančiu 15 arų žemės ūkio paskirties sklypu. Kieme yra ūkiniai pastatai: daržinė, tvartas, garažas, malkinė. Taip pat yra lauko rūsys. Užveistas jaunas sodas. Pasodinta daug dekoratyvinių augalų, vynuogių, pušaičių ir kitų augalų. Iki Dubysos maudyklų (jos net 3) 350 m, iki viešojo transporto stotelių apie 600 m, iki Katauskių kaime esančios parduotuvės - 1500 m. Šalia tik vienas kaimynas, todėl galėsite mėgautis tyla ir ramybe.
Ši sodyba – puikus pasirinkimas vertinantiems gamtą ir ramybę. Tai ideali vieta trokštantiems mėgautis vienybe su gamta, ieškantiems poilsio nuo miesto šurmulio.  Užburianti gamta, nelygus reljefas, aplink miškai, šalia teka upė Dubysa. Dažni kiemo svečiai - zuikiai ir stirnaitės. Naujai išasfaltuotas kelias. Netoliese turistų lankoma vieta – metalinis Lyduvėnų tiltas, Šiluva - kurioje vyksta kasmetiniai “atlaidai”. Jei mėgstate ir vertinate ramybę bei privatumą, ši sodyba yra puikus pasirinkimas Jums!

Pardavimo kaina: 37500 eur

BENDRA INFORMACIJA:
- Namo tipas: karkasinis (apmūrytas);
- Statybos metai: 1958;
- Aukštų sk.: 1;
- Kambarių sk.: 2;
- Sklypo plotas: 25 arai.
- Žemės ūkio paskirties sklypas: 15 arų.

KOMUNIKACIJOS:
- Šildymas: kietu kuru;
- Vanduo: vietinis (tiekiamas iš šaltinio);
- Kanalizacija: valymo įrenginys (August ir Ko);
- Elektra: vienfazė.

APLINKA:
- Šalia teka Dubysa;
- Šalia miškas;
- Rami vieta;
- Asfaltuotas kelias.
SUSISIEKIMAS:
- 9 km iki Šiluvos.;
- 12 km iki Raseinių;
- 25 km iki Kelmės.

Norite, kad jūsų nekilnojamojo turto skelbimas būtų toks pat reprezentatyvus ir plačiai reklamuojamas? Skambinkite, mes tuo pasirūpinsime!

NORITE PARDUOTI? SKAMBINKITE - NUPIRKSIME MES ARBA PADĖSIME SKUBIAI PARDUOTI.
Nemokamai konsultuojame nekilnojamojo turto ir paskolų klausimais.

Šiame skelbime naudojamos nuotraukos yra įmonės ,,Savas būstas‘‘ intelektinė nuosavybė. Jos kopijavimas, savinimasis ar platinimas be leidimo – gali užtraukti atsakomybę.
 

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai