Namas Pasvalio r., Petrovkos k., Plotas 77.29 m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Namas Pasvalio r., Petrovkos k., Plotas 77.29 m2

44 900 €
ID: 7517827
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 20

Apie

Savivaldybė
Pasvalio r. sav.
Statybos metai
1937
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
77.29
Sklypo plotas (a)
5720.00
Kambarių sk.
4
Statybos tipas
Rąstinis

Skelbimo aprašas

Vaizdingoje vietoje šalia 2 ha miško, su dviem prūdais parduodama unikali sodyba. Sodybai priklauso pirtis su priešpirčiu, vieno aukšto rąstinis namas su mansarda, lauko virtuvė, kurioje įrengta rūkykla. Taip pat yra ūkinis pastatas, metalinis garažas, šiltnamis ir unikalus iš vidaus akmenimis grįstas šulinys. Sodybai taip pat priklauso 3,72 ha žemės ūkio paskirties dirbamos žemės sklypas.

Sodyba yra šalia kelio „Pasvalys – Vabalninkas“, Pasvalio raj., Daujėnų sen., Petrovkos k. 1. Puikiai tinka įrengti kaimo turizmo sodybą.

Namas rąstinis, vieno aukšto su mansarda, 1937 m. statybos. Bendras namo plotas 77,29 kv. m. Pirmame namo aukšte yra 1 labai erdvus kambarys, kuriame puikiai galima įrengti pokylių salę ar erdvią svetainę, miegamasis kambarys ir virtuvė su senoviniu duonkepiu ir kokliniu pečiais. Mansardoje yra du kambariai, esant poreikiui, galima juos įsirengti, kaip papildomą gyvenamąjį plotą Name yra visos komunikacijos: įvestas vietinis vandentiekis (iš šulinio pajungtas hidroforas), išvesta vietinė kanalizacija (10 kūb. m talpa), į namą yra atvesta trifazė elektra. Namas šildomas kietu kuru, kokliniu pečiumi. Reikalingas remontas.

Gražiai sutvarkyta ir prižiūrėta aplinka. Puikus prūdas atsivėsinimui po pirties aplink kurį yra įrengtas apšvietimas jaukiems pasisėdėjimas ramiais vakarais lauke prie įrengtos laužavietės. Aplink prūdą grįsti akmeniniai takeliai pasivaikščiojimams. Miškas taip pat labai tvarkingas, galima jame lankytis kaip parke ir dar prisirinkti miško gėrybių: žemuogių, mėlynių, grybų. Kitas prūdas iškastas kitoje pusėje miško.

Sodyba įsikūrusi atokiau nuo kitų gyvenamųjų namų, todėl galima mėgautis ramybe. Vos 5 km iki Daujėnų, 11 km iki Pasvalio, 14 km iki Vabalninko.

Net du kartus daugiau "NT Savas būstas" parduodamų objektų rasite svetainėje: www.savasbustas.lt

BENDRA INFORMACIJA:
- Namo tipas: rąstinis
- Statybos metai: 1937 m
- Aukštų sk.: 1
- Kambarių sk.: 4
- Būklė: reikalingas remontas
- Sklypo plotas: 3,72 ha žemės ūkio paskirties dirbamos žemės ir 2 ha tvarkingo miško
- Yra pirtis su priešpirčiu. Joje yra visos komunikacijos: vietinis vandentiekis, kanalizacija, elektra (įrengtas kiemo apšvietimas aplink prūdą)

KOMUNIKACIJOS:
- Šildymas: kieto kuro statinis pečius
- Vietinis vandentiekis ir kanalizacija
- Elektra
- Šulinys (šulinio vidaus grįstas akmenimis)
- Įrengta rūkykla

APLINKA:
- Erdvus gražiai prižiūrėtas sklypas
- Rami vieta
- Šalia tvarkingas 2 ha miškas
- Jauki pirtis su piešpirčiu
- Puikus prūdas atsivėsinimui po pirties aplink kurį yra akmenimis grįsti takeliai ir įrengtas apšvietimas vakariniams pasivaikščiojimams
- Šalia pirties ir tvenkinio įrengta laužavietė
- Sodyba įsikūrusi šalia pagrindinio kelio „Pasvalys – Vabalninkas“, todėl puikiai tinka įsirengti kaimo turizmo sodybą ar ramybės oazę sau ir artimiesiems

Pardavimo kaina: 44 900 Eurų.

Ieškote sodybos ramiai ir jaukiai kaimo turizmo sodybai įsirengti? O gal sukurti ramybės oazę sau ir artimiesiems ar ramiam gyvenimui ir pabėgimui nuo miesto šurmulio ir kasdienės įtampos?
Kviečiame apžiūrėti sodybą Jums patogiu metu.

Dėl apžiūros kreiptis tel. Nr. +370 657 46080

Norite, kad Jūsų nekilnojamojo turto skelbimas būtų toks pat reprezentatyvus ir plačiai reklamuojamas? Skambinkite ir mes tuo pasirūpinsime!

NORITE PARDUOTI? SKAMBINKITE - NUPIRKSIME MES ARBA PADĖSIME SKUBIAI PARDUOTI.
Nemokamai konsultuojame nekilnojamojo turto ir paskolų klausimais.
 

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai