Parduodamas naujos statybos namas

Parduodamas naujos statybos namas

200 000 €
ID: 8069361
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4
Parduodamas naujos statybos namas
Daugiau nuotraukų (4)

Apie

Savivaldybė
Šiaulių r. sav.
Gyvenvietė
Kuršėnų m.
Statybos metai
2022
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
242.27
Sklypo plotas (a)
18.60
Kambarių sk.
4
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Dujinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Vanduo
Dujos
Elektra
Aptverta teritorija
Šildomos grindys
Plastikiniai langai
Su garažu
Rūsys
Ūkinis pastatas
Židinys

Skelbimo aprašas

Parduodamas naujos statybos namas Šiaulių raj., Kuršėnai, Parko g. Rami vieta, akligatvis, draugiški kaimynai. Beveik iki namo naujai asfaltuota gatvė. Visa teritorija aptverta tvora. Namas vieno aukšto su mansarda ir paaukštintu pusrūsiu. Pritaikytas dviem, arba didesnei šeimai. Bendras namo plotas- 242,27 kv.m, skypo plotas- 18,6 kv.m
Namas šildomas dujomis. Labai ekonomiškas, reguliuojamas šildymas (Buderus dujinis pečius). Pirmame aukšte ir laiptinėje grindinis šildymas. Vanduo ir kanalizacija - miesto, elektra trifazis. Namas dujų silikato blokelių, apšiltintas 15cm storio neoporo polistirolu, stogas - Eternit beasbestinis šiferis, stogas-Paroc vata 40cm. Langai plastikiniai 3-jų paketų (atidaromiems langams ir durims įstatyti tinkleliai nuo uodų).
Namas statytas sau, atsakingai ir kokybiškomis medžiagomis. Viskas išplanuota ir suderinta dizainerių pagalba. Pirmame auķšte 2 svetainės su bendromis virtuvėmis, 2 miegamieji, vonios kambarys ir ūkinės paskirties patalpa (galima įsirengti antrą vonios kambarį, viskas atvesta ir paruošta). Taip pat yra išvedžioti ortakiai reakuperacinei sistemai.
Pusrūsyje yra didelė salė su židiniu, katilinė, kambarys (kuris planuotas kaip darbo), virtuvėlė ir skalbykla su tualetu.
Mansardoje, arba antrame aukšte, yra vienas erdvus ir vienas mažesnis kambarys (paruošta vieta tualeto įrengimui).
Sodas išpuoselėtas su vaismedžiais ir vaiskrūmiais, naujai pastatytas šiltnamis, prižiūrėtas derlingas daržas, su meile sutvarkyti gėlynai.
Ūkiniame pastate-erdvus garažas ir 2 ūkinės paskirties patalpos. Iš sodo pusės padaryti pamatai terasai.
Kaina nustatyta imant kartu su užbaigimui reikalingomis medžiagomis (klinkeris namo sienoms, trinkelės, stogo danga ūkiniam pastatui, plytelės pusrūsiui ir laiptinei. Grindys, durys, tapetai antram aukštui, medinės palangės, radiatoriai, jungtukai...).
Kaina 200 000 eur. Kažko atsisakant, kaina atitinkamai mažinama.

Kontaktai

Vardas
Eglė
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai