Litis 5mg (gerai nuotaikai, palengvina depresiją). Pakuotėje 60 kapsulių

Litis 5mg (gerai nuotaikai, palengvina depresiją). Pakuotėje 60 kapsulių

11 €
ID: 3881867
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 19074
Litis 5mg (gerai nuotaikai, palengvina depresiją). Pakuotėje 60 kapsulių

Skelbimo aprašas

Litis 5mg (ličio orotatas 131mg). Pakuotėje 60 tablečių.

Litis: gerina psichinę gerovę

• Įrodyta, kad palengvina simptomus susijusius su lengva ir vidutinio sunkumo depresija
• Prisideda prie ramaus miego
• Palaiko gerą nuotaiką
• Gali padėti palaikyti imuninę sistemą

Kas yra litis?

Litis - šarminis metalas. Jis nėra priskiriamas organizmui būtiniems mikroelementams, tačiau medicinoje yra naudojamos ličio druskos: ličio karbonatas, ličio citratas, ličio orotatas.

Kaip veikia litis?

Preliminarūs tyrimai rodo, kad ličio preparatai smegenyse nervų.ląsteles saugo nuo cheminio pasiuntinio – serotonino – reabsorbcijos, arba redukuodamas baltymų kiekį dalyvauja organizmo imuninės sistemos funkcionavime. Litis įvairiomis formomis šimtmečius naudojamas psichinei savijautai, neurologiniams skausmams ir įvairioms kitoms sveikatos sąlygoms gerinti. Šiandien ličio preparatai naudojami nerimui, lengvo ar vidutinio sunkumo depresijai ir miego sutrikimams.

Ličio druskos rekomenduojamos tradiciškai plačiai medicinos aibei. Labiausiai paplitęs ličio preparatų naudojimas yra depresijai gydyti. Daugybėje tyrimų nustatytas ličio preparatų veiksmingumas lyginant su placebu, ir vienodai veiksmingai kaip ir triciklių antidepresantinių vaistų skirtų greitam lengvos bei vidutinio sunkumo depresijos gydymui.

Jis taip pat naudojamas nerimui kaip nervų tonikas. Dvidešimtyje randomizuotų tyrimų metu (vienuose litis lygintas su medikamentais, kituose su placebu) atliktų su pacientais, kurie kenčia nuo lengvo bei vidutinio sunkumo depresijos, buvo nustatyta, kad ličio preparatai veikė geriau nei placebas ir buvo tokie pat veiksmingi, kaip kai kurie standartiniai antidepresantai. Mokslininkai mano, kad nuotaiką keliantį poveikį atlieka junginiai didindami serotonino kiekį, kuris iš dalies atsakingas už nuotaikos kontrolę ir emocijas.

Kiek reikia vartoti ličio?

Standartinė ličio dozė, naudojama visame pasaulyje yra tokia pat, kaip naudojama daugumoje British Medical Journal metaanalizės tyrimuose: 5mg per dieną.


Produkto sudedamosios dalys:

Vieneto dydis: 1 veganiška kapsulė.
Vienetų skaičius pakuotėje: 60

Vieneto kiekis:
• Litis (iš ličio orotato) 5mg.

Kitos sudedamosios dalys: augalinės celiuliozės kapsulė, celiuliozė, ryžių ekstraktas, silicio dioksidas..

Produktas tinkantis veganams.

Vartojimas

Vartoti po vieną (1) kapsulę valgio metu.

ĮSPĖJIMAS: Jei vartojate receptinius antidepresantus, 5-HTP, geriamus kontraceptikus, antikoaguliantus, proteazės inhibitorius, sergate Parkinsono liga, o taip pat nėštumo ar laktacijos laikotarpiu prieš naudojant šį produktą būtina pasikonsultuoti su sveikatos priežiūros specialistu.

Kaina: 11EUR


Pristatymas

Galima pasiimti Kaune ir Vilniuje. O taip pat galiu siųsti į visus miestus. Siunčiant Lietuvoje registruotu pašto siuntiniu 2,4EUR. Siunčiant išperkamuoju pašto siuntiniu, kuomet pinigai sumokami pašte atsiimant siuntinį, 7,5EUR. Siunčiant "Omniva" arba "LP EXPRESS" paštomato siuntiniu 3,5EUR.


------------------------------------------------------
VMI reg. individualios veiklos vykdymo paž. nr. 645342

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai