Lengvai drėkinantis kremas Kannaway Ginseng & Hemp Moisturizer

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Lengvai drėkinantis kremas Kannaway Ginseng & Hemp Moisturizer

56 €
ID: 7571152
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10

Skelbimo aprašas

WWW.CBDVERSLAS.LT | Lengvai drėkinantis kremas Kannaway Ginseng & Hemp Moisturizer (Ženšenis & Kanapės)

Šiame giliai maitinančiame, drėkinančiame ir apsaugančiame drėkinačiame kreme naudojami aktyvūs augaliniai komponentai, tokie kaip ženšenis, goji uogos ir kanapės, taip pat hialurono rūgštis ir peptidai, kurie padeda atjauninti odos ląsteles ir išlyginti plonų linijų bei raukšlių atsiradimą. Intensyviai drėkinantys ir atjauninantys ingredientai padeda atkurti ir atgaivinti matomai senstančią odą, suteikiant jai stangresnė, jaunatviškesnė išvaizda.

Visuose Cannabis Beauty produktuose yra mūsų patentuotų Bibong® žolelių mišinių. Šie Bibong® augaliniai ekstraktai šimtmečius buvo naudojami Korėjos vaistažolių medicinoje, kad jūsų odai būtų teikiama natūrali augalinė nauda. „Bibong®“ vaistažolių mišiniai veikia sinergiškai, didindami mūsų aktyviųjų ingridientų, įskaitant kanapes, biologinį prieinamumą maksimaliai išnaudodami „Cannabis Beauty“ produktų pranašumus.

INGREDIENTAI: Aqua (vanduo), glicerinas, Prunus Amygdalus Dulcis (migdolų) aliejus, tetraheksildecilo askorbatas, Panax Ginseng šaknų ekstraktas, Poria Cocos ekstraktas, Morus Alba ekstraktas, Paeonia Albiflora Root ekstraktas, Croton Lechleri ekstraktas, Citrinvyčio vaisių ekstraktas, Schisandra grybų ekstraktas, Rehmannia Chinensis šaknų ekstraktas, „Alta Tricolor“ ekstraktas, Astragalus Membranaceus šaknų ekstraktas, Persea Gratissima (avokadų) aliejus, Candelilla / Jojoba / Ryžių sėlenų esteriai, polyglyceryl-3, natrio stearolio laktilatas, glicerilo stearatas, Cezario alkoholis, Simmono cesariumas kanapių sėklų aliejus (kanapės), natrio hialuronatas, tokoferolis, kanapių ekstraktas (kanapės), traškaus chondruso ekstraktas, kanapių sėklų sativa ekstraktas (kanapės), kalio sorbatas, natrio etilheksano glicerinas, cetilhidroksietilceliuliozė, Citrus Aurantium Dulcis aliejus (apelsinas), citralas, linalolis, eugenolis, geraniolis

NAUDOJIMAS: Patepkite drėkinamuoju kremu pirštų galiukus ir švelniai bakstelėkite švarią veido ir kaklo odą aukštyn. Galima naudoti kasdien ryte ir vakare.

PRISTATYMAS: į namus DPD kurjeriu | Pristatymo trukmė: 4 -7 darbo dienos.

UŽSAKYMAS: Prekės galite užsisakyti tik oficialios kompanijos internetinėje parduotuvėje - www.lt.kannaway.com (ID 3017571).

Daugiau informacijos apie kanabinoidus, apie jų naudą ir poveikį organizmui, apie endokanabinoidų sistemą, taip pat apie idėją įkurti šeimos namų verslą galite rasti mūsų tinklalapyje WWW.CBDVERSLAS.LT

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai