Koloidinis sidabras 250ppm 59ml

Koloidinis sidabras 250ppm 59ml

23 €
ID: 1992586
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 11026
Koloidinis sidabras 250ppm 59ml

Skelbimo aprašas

Koloidinis sidabras 250ppm 59ml.

Koloidinis sidabras: palaiko organizmo apsaugos sistemą esant fiziniam stresui

• Naikina ligų sukėlėjus, pavyzdžiui, bakterijas, virusus, grybelius
• Natūralus germicidas
• Gali būti kaip alternatyva receptiniams antibiotikams
• Beskonis ir netoksiškas

Kas yra koloidinis sidabras?

Sidabras yra mikroelementas organizme esantis nedideliais kiekiais. Mikroelementus žmonės gauna vartodami augalus išaugintus dirvožemyje turtingu maistinėmis medžiagomis. Šiais laikais išpopuliarėjus cheminėms trašoms daugelio mikroelementų nebeliko maisto produktuose, kuriuos mes valgome. Sidabro dirvožemyje dabar yra tik nedideliais kiekiais. Per eilę bandymų buvo siekiama sidabrą padaryti įsisavinimui priimtiniausia forma. Koloidinis sidabras, smulkių sidabro dalelių vandeninė suspensija, buvo išrastas XIX amžiuje, tačiau jo kokybė buvo prasta.

Sidabras šimtmečiais buvo stipriai veikianti medžiaga. Šis vertingas mineralas buvo labai vertinamas senovės Kinijoje bei yra Indijos ajuvedų sistemos pagrindas. Praktikai XIX a. Amerikoje ir Europoje atgaivino jo naudojimą atrasdami koloidinį sidabrą – nedideles sidabro daleles stabilizuotas vandenyje. Tačiau dėl didelės kainos ir koloidinio sidabro produktų prastos kokybės tuo metu jo populiarumas buvo mažas. Šiandien, sudėtingos technologijos koloidinį sidabrą padarė tinkamą šiuolaikiniam vartotojui.

Pažangių technologijų produktai?

Amino Acid & Botanical produktų grupė skirta palaikyti organizmo apsaugos sistemą, kai patiriamas fizinis stresas. Šiandien, pažangių technologijų dėka tapo įmanoma gaminti aukštos kokybės koloidinį sidabrą. Amino Acid & Botanical, viena iš pirmųjų kompanijų rinkai pateikusių koloidinį sidabrą, pasinaudojo šiuo technologiniu proveržiu. Amino Acid & Botanical 200 dalelių iš milijono (ppm) gaminamas naudojant unikalų elektro-cheminį procesą, kuris įkrauna sidabro daleles ir leidžia joms būti stabiliomis dejonizuotame vandens tirpale. Ši potencija sidabro dalelėms suteikia homogeniškumo, smulkų dalelių dydį ir stabilumą. Nenaudojami gyvuliniai baltymai ar dirbtiniai priedai.

Ką atlieka koloidinis sidabras?

Koloidinis sidabras yra germicidas. Kai dauguma antibiotikų yra veiksmingi maždaug prieš pusę tuzino ligas sukeliančių organizmų (mikrobus, bakterijas, grybelius ir kai kuriuos virusus), sidabras veiksmingas daugiau nei prieš 650 organizmų. Koloidinis sidabras yra beskonis, netoksiškas gyviesiems audiniams ir jį galima tiek gerti, tiek vartoti išoriškai.

Sidabras, kaip ir gyvsidabris, buvo naudojamas kaip vaistas XIX a. pabaigoje – XX a. pradžioje. Jis pagrinde taikytas kaip lokalus antiseptikas. Sidabro naudojimas sidabro nitrato tirpalo pavidalu vis dar taikomas naujagimiams, kaip lokalūs akių lašai, akių infekcijos prevencijai. 1990-ųjų pradžioje koloidinis sidabras rinkoje pasirodė kaip „maisto papildas“. Sidabras yra antimikrobinė medžiaga ir kaip alternatyva antibiotikams beveik visų infekcinių ligų gydymui.


Produkto sudedamosios dalys:

Vieneto dydis: 1 arbatinis šaukštelis (5 pilnos pipetės)
Vienetų skaičius taroje: 12

Vieneto kiekis:
• Sidabras: 250ppm (parts per million / dalelių iš milijono)

Kitos sudedamosios dalys: dejonizuotas vanduo.


Vartojimas

Suaugusiems: iki vieno arbatinio šaukštelio per dieną, ne ilgiau kaip 14 dienų iš eilės. Šis produktas nėra skirtas nuolatiniam vartojimui. Vaikams: naudoti pusę suaugusiojo kiekio. Gali būti naudojamas lokaliai. Geriausia ant tuščio skrandžio.

ĮSPĖJIMAS: Nenaudoti šio produkto akims. Nėštumo laikotarpiu, maitinant krūtimi prieš naudojant šį produktą būtina pasikonsultuoti su sveikatos priežiūros specialistu.

Kaina: 23EUR


Pristatymas

Galima pasiimti Kaune ir Vilniuje. O taip pat galiu siųsti į visus miestus. Siunčiant Lietuvoje registruotu pašto siuntiniu 2,4EUR. Siunčiant išperkamuoju pašto siuntiniu, kuomet pinigai sumokami pašte atsiimant siuntinį, 7,5EUR. Siunčiant "Omniva" arba "LP EXPRESS" paštomato siuntiniu 3,5EUR.


------------------------------------------------------
VMI reg. individualios veiklos vykdymo paž. nr. 645342

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai