Internetinių svetainių kūrimas tik 199€ !

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Internetinių svetainių kūrimas tik 199€ !

Sutartinė
ID: 6210469
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 17

Skelbimo aprašas

Koks bus Jūsų puslapis?

Įsivaizduokite savo įmonės svetainę, kuri pastūmės Jūsų verslą dar viena pakopa aukščiau. Mes žinome, kaip ją sukurti ir padėti lankytojams priimti Jums palankius sprendimus. Mūsų internetiniai projektai:

Padeda įgyvendinti Jūsų išsikeltus verslo tikslus.
Plečia potencialių klientų ratą
Pritaikyti atlikti konkrečias užduotis
Prisideda prie Jūsų įmonės įvaizdžio formavimo

DAUGIAU INFO:
http://www.techv.lt / [email protected] / +37060599744

Prisitaikantis dizainas:

Šiomis dienomis turėti paprastą interneto puslapį su paprastu dizainu tiesiog negana. Interneto technologija vystosi greičiau nei bet kuri kita, ir dabar vartotojai peržiūri puslapius ne tik savo kompiuterių ekranuose. Vis dažniau svetainių peržiūrai naudojamos planšetės ir išmanieji telefonai. Tam, kad vaizdas juose būtų tvarkingas, nesuspaustas ir patogus naviguoti, naudojamas prisitaikantis dizainas.

Turinio valdymo sistema:

Paprastas naudojimas ir funkcionalumas yra pagrindiniai gero TVS rodikliai. Kurdami internetinį projektą, parenkame individualiai Jums patogiausią ir geriausią turinio valdymo sistemą. Svarbiausias kriterijus – paprastumas, todėl TVS Jums suteikia įrankius: pridėti bei koreguoti meniu punktus, redaguoti tekstus su panašiu į Word redaktoriumi, kuris suteikia galimybę kurti lenteles, pridėti grafinę medžiagą ir daug daugiau. Taip pat, prie turimos turinio valdymo sistemos galima pridėti papildomus modulius/funkcijas bei stebėti svetainės lankomumo statistiką.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai