Greipfrutų sėklų ekstrakto skystas koncentratas 59ml.

Greipfrutų sėklų ekstrakto skystas koncentratas 59ml.

20 €
ID: 1992585
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3997
Greipfrutų sėklų ekstrakto skystas koncentratas 59ml.

Skelbimo aprašas

Greipfrutų sėklų ekstrakto skystas koncentratas (2oz) 59ml - tai natūralus ir ekologiškas antibiotikas, kurio pakanka 200 kartų.

Greipfrutų sėklų ekstraktas: antibiotikas išsprendžiantis daugelį sveikatos problemų

• Apskritai padeda gydyti ūminius bei lėtinius uždegimus
• Mažina gripo bei peršalimo simptomus
• Padeda gydyti virškinimo trakto infekcijas
• Mažina su alergijomis susijusius simptomus

Kas yra greipfrutų sėklų ekstraktas?

Citricidal (pagal šią patentuotą technologiją Europoje gaminamas Citrosept pavadinimo papildas) greipfrutų sėklų ekstrakto skystas koncentratas gaminamas iš sertifikuotuose ūkiuose ekologiškai užaugintų greipfrutų sėklų ir minkštimo. Gamybos procese bioflavanoidai (žinomi kaip polifenoliai ar vitaminas P) paverčiami labai stipriu junginiu, kuris pasižymi dideliu veiksmingumu. Visiškai natūralus antibiotikas, Citricidal greipfrutų sėklų ekstraktas naudojamas sveikatos priežiūros specialistų visame pasaulyje žmonėms turintiems tam tikrų sveikatos problemų, jis turi daug platesnį panaudojimo spektrą nei bet kuris kitas žinomas antimikrobinis preparatas, slopinantis ir žudantis šimtus įvairių rūšių kenksmingų mikroorganizmus - ne mažiau kaip 800 genčių bakterijas ir virusus, 100 genčių grybelius, ir daugelį vienaląsčių parazitų įskaitant Staphylococcus, Streptococcus, Salmonella, Escherichiacoli ir Candida.

Ką atlieka greipfrutų sėklų ekstraktas?

Vidinis greipfrutų sėklų ekstrakto vartojimas taikomas kaip palaikomasis įvairių negalavimų, įskaitant Candida infekcijas, burnos opas, žarnyno veiklos sutrikimus ir k.t., gydymas. Greipfrutų sėklų ekstraktą lengva nuryti, nes pašalintas kartus ir nemalonus skonis. Daugelis žmonių greipfrutų sėklų ekstraktą vartoja dėl įvairių jo savybių, įskaitant priešgrybelines, antibakterines ir antivirusines. Greipfrutų sėklų ekstraktas gali būti naudojamas ir kaip konservantas, nes apsaugo nuo nepageidaujanų organizmų.

Greipfrutų sėklų ekstraktas nekenkia arba kitaip neigiamai neveikia natūralios žarnyno floros, būtinos sveikam organizmui. Citricidal greipfrutų sėklų ekstraktas naikina kenksmingus mikroorganizmus, tačiau išsaugo naudingas bakterijas bei, skirtingai nuo tradicinių antibiotikų, nesilpnina imuninės sistemos ir nesukelia šalutinio poveikio ar alerginių reakcijų

Citricidal greipfrutų sėklų ekstraktas tai natūralus antibiotikas, antivirusinis, priešgrybelinis ir antiparazitinis preparatas - neįkainojamas gamtos papildas, kurį būtina įtraukti į savo kelionių ir namų pirmosios pagalbos rinkinį


Produkto sudedamosios dalys:

Vieneto dydis: 10 lašų
Vienetų skaičius pakuotėje: 200

Sudedamosios dalys: ekologiškos 67% augalinis glicerinas, 33% Citricidal greipfrutų sėklų ekstraktas.

Produktas tinkantis veganams.


Vartojimas

Vidinis naudojimas: (Niekada nenaudoti neskiesto)

Orališkai: Suaugusiems, išmaišius 5-15 lašų stiklinėje vandens ar sulčių (145ml ar daugiau) 1-3 kartus per parą valgio metu arba ant tuščio skrandžio. Vaikams (nuo 5 metų ir vyresniems) išmaišius 1-6 lašus stiklinėje vandens ar sulčių 1-2 kartus per parą. Arba kaip nurodė sveikatos priežiūros specialistas. Burnoje laikyti neskiesto negalima.

Gerklės skalavimas: Įlašinti 3 lašus į nedidelę stiklinę vandens (90ml ar daugiau). Skalauti (gargaliuoti) kelis kartus. Naudoti taip dažnai, kaip reikia. Visada atskiesti.

Ausų plovimas: Išmaišyti 3-5 greipfrutų sėklų ekstrakto lašus 30ml glicerino ir alkoholio. 1-2 lašus šio tirpalo naudoti pažeistai ausiai 1-2 kartus per parą. Naudoti tiek, kiek reikia. Negalima naudoti neskiesto ausims.

Nosies plovimas: (tik suaugusiems) Išmaišyti 1 greipfrutų sėklų ekstrakto lašą 60ml vandens. Naudoti po vieną pilną mišinio tirpalo pipetę į kiekvieną šnervę. Atlošti galvą ir tirpalą sulašinti į nosį. Galvą linguoti į priekį ir žemyn, kad tirpalas pasiektų nosies ertmę. Galvą grąžinti į normalią vertikalę padėtį.ir leisti nutekėti į nosies ertmę. Šio proceso metu negalima įkvėpti pro nosį. Visada atskiesti.

Makšties plovimas: Išmaišyti 5-10 greipfrutų sėklų ekstrakto lašų 145-240ml vandens. Apsiplauti vieną savaitę kartą per dieną. Norint galima apsiplauti ir dažniau. Visada atskiesti.

Išorinis naudojimas: (Niekada nenaudoti neskiesto)

Veido prausimas: Kruopščiai sudrėkinti veidą šiltu arba šaltu vandeniu. Ant drėgnų rankų užlašinus 2-3 greipfrutų sėklų ekstrakto lašus švelniai masažuoti sukamaisiais judesiais veido sritį. Gerai nuplauti šaltu vandeniu nusausinti. Gali apimti dilgčiojimo pojūtis. Tai greipfrutų sėklų ekstrakto giluminio valymo požymis. Visada atskiesti.

Odos plovimas: (esant nedideliam odos sudirgimui) Atskiesti greipfrutų sėklų ekstrakto vandeniu (5-10 lašų šaukštu). Tepti šiuo tirpalu tiesiai ant paveiktos vietos du kartus per parą. Ant odos nenaudoti visiškai neskiesto.

Nagų gydymas: Atskiesti greipfrutų sėklų ekstrakto vandeniu (5-10 lašų šaukštu). Tepti šiuo tirpalu tiesiai ant nagų paviršiaus palei odelę bei priekyje po nagais arba nagus mirkyti du kartus per parą tol kol reikia. Ant nagų nenaudoti visiškai neskiesto.

Galvos odos gydymas: Įlašinti 5-10 lašų į šampūną (maišyti rankoje arba ant galvos su šampūnu). Įmasažuoti į galvos odą ir palaikyti ne mažiau kaip 2 minutes. Kruopščiai išskalauti vandeniu.

Naudojimas namų ūkyje:

Dantų šepetėlio valymas: Išmaišyti 5-10 greipfrutų sėklų ekstrakto lašų stiklinėje vandens. Panardinti šepetėlį 15 minučių (arba palikti iki kito naudojimo). Dantų šepetėlį nuskalauti prieš naudojant. Pakeisti vandenį su mišiniu kas kelias dienas.

Daržovių/vaisių arba mėsos/paukštienos plovimas:
Mirkant: 30 ar daugiau greipfrutų sėklų ekstrakto lašų įlašinti į vonelę pilną šalto vandens. Trumpam pamerkite bet kokias daržoves, vaisius, mėsą ar paukštieną. Jei norite, nuskalaukite.
Purškiant: 20 ar daugiau greipfrutų sėklų ekstrakto lašų įlašinti į 950ml purkštuvą pripildytą vandens. Apipurkškite bet kokias daržoves, vaisius, mėsą ar paukštieną. Jei norite, nuskalaukite.

Indų ir rakandų valymo priedas: 15-30 greipfrutų sėklų ekstrakto lašų įlašinti į kriauklę su indų plovimo arba galutinio skalavimo vandeniu. 15-30 lašų įlašinti į automatinę indaplovę su plovikliu ar skalavimo skysčiu.

Pjaustymo lentos valymas: Užlašinti 10-20 greipfrutų sėklų ekstrakto lašų ant pjaustymo lentos ir patrinti drėgna kempine ar indų pašluoste. Palaikyti ne trumpiau kaip 30 minučių. Nuplauti vandeniu.

Visų paviršių valymas: 30-60 greipfrutų sėklų ekstrakto lašų įlašinti į 950ml purkštuvą pripildytą vandens arba valiklio. Naudoti visiems paviršiams esantiems name.

ĮSPĖJIMAS: Visada būtina praskiesti! Negalima naudoti neskiesto. Saugoti nuo patekimo į akis ir kontakto su jautriomis sritimis. Naudojamas neskiestas gali sudirginti odą, tokiu atveju reikia gausiai praplauti vandeniu ne trumpiau 10 minučių. Sudirgimas yra laikinas ir gali trukti iki 48 valandų.

Kaina: 20EUR


Pristatymas

Galima pasiimti Kaune ir Vilniuje. O taip pat galiu siųsti į visus miestus. Siunčiant Lietuvoje registruotu pašto siuntiniu 2,4EUR. Siunčiant išperkamuoju pašto siuntiniu, kuomet pinigai sumokami pašte atsiimant siuntinį, 7,5EUR. Siunčiant "Omniva" arba "LP EXPRESS" paštomato siuntiniu 3,5EUR.


------------------------------------------------------
VMI reg. individualios veiklos vykdymo paž. nr. 645342

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai