„bAse One Clear“ skaidrus, kamufliažinis Uv gelis

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

„bAse One Clear“ skaidrus, kamufliažinis Uv gelis

8,15 €
ID: 6685696
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 17

Skelbimo aprašas

„Base One Clear“ skaidrus UV gelis (15g) skirtas nagų priauginimui. Tai vienfazis, nerūgštinis gelis puikiai susiliejantis su natūralaus nago plokštele bei savaime išsilyginantis. Gelis ideliai tinkamas nagų padengimui bei priauginimui tipsais, neturi stipraus kvapo, todėl darbas su šiuo geliu tampa dar paprastesnis. Gelis stingsta UV šviesoje, kietėjimo laikas 2min.

„Base One Cover“ kamufliažinis UV gelis (15g) maskuojantis natūralių nagų nelygumus bei defektus. UV gelis vidutinio tirštumo, neturi stipraus kvapo, todėl darbas su šiuo geliu tampa dar paprastesnis. Tai vienfazis, nerūgštinis gelis puikiai susiliejantis su natūralaus nago plokštele bei savaime išsilyginantis. Gelis idealiai tinka prancūziškam manikiūrui atlikti bei nagų priauginimui tipsais ir formelėmis.
Gelis stingsta UV šviesoje, kietėjimo laikas 2min.

„Base One Cover Light“ kamufliažinis UV gelis (15g) maskuojantis natūralių nagų nelygumus bei defektus. UV gelis vidutinio tirštumo, neturi stipraus kvapo, todėl darbas su šiuo geliu tampa dar paprastesnis. Tai vienfazis, nerūgštinis gelis puikiai susiliejantis su natūralaus nago plokštele bei savaime išsilyginantis. Gelis idealiai tinka prancūziškam manikiūrui atlikti bei nagų priauginimui tipsais ir formelėmis. Gelis stingsta UV šviesoje, kietėjimo laikas 2min.

„Base One Cover Dark“ kamufliažinis UV gelis (15g) maskuojantis natūralių nagų nelygumus bei defektus. UV gelis vidutinio tirštumo, neturi stipraus kvapo, todėl darbas su šiuo geliu tampa dar paprastesnis. Tai vienfazis, nerūgštinis gelis puikiai susiliejantis su natūralaus nago plokštele bei savaime išsilyginantis. Gelis idealiai tinka prancūziškam manikiūrui atlikti bei nagų priauginimui tipsais ir formelėmis.
Gelis stingsta UV šviesoje, kietėjimo laikas 2min.
Kilmės šalis Lenkija

Daugiau prekių nagams internetiniame puslapyje www.viskasnagams.lt arba facabook viskas nagams.lt
Pas mus rasite:
hibridines UV/LED lempas, frezas, dulkių surinkėjus, sterilizatorius, vaško ir parafino šildytuvus, stalo šviestuvus, lagaminus, mokomasias rankas, įvairių rušių ir spalvų gelį nagų priauginimui, spalvotą, magnetinį ir termo gelinį laką nagams, įprastą nagų laką ir nagų stiprinimo priemones, papildomas priemones, skysčius ir įrankius nagų priežiūrai bei nagų dekoravimo priemones. Taip pat prekiaujame įvairia rankų ir pėdų kosmetika, kvepalais.

Prekes siunčiame registruotu arba išperkamuoju paštu per Lietuvos paštą, taip pat LPEXPRESS terminalu. Pirkejams Kauno mieste siūlome ir kurjerio paslaugas, kuris pristatys prekes Jūsų nurodytu adresu.
Perkantiems už 50eur pristatymas nemokamas!

MUS RASITE: Varnių g. 48C, Kaunas (Vilijampolės TURGUS - MARKET) arba internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai