Automobilių nuoma Šiauliuose ir Lietuvoje.!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Automobilių nuoma Šiauliuose ir Lietuvoje.!

Sutartinė
ID: 8023840
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10

Skelbimo aprašas

Teikiama automobilių nuoma Šiauliuose. „Vytauto nuoma“ atsižvelgdama į klientų poreikį, teikia ne tik trumpalaikę, bet ir ilgalaikę automobilių nuomą visoje LIETUVOJE.

Geros techninės būklės, patikimus automobilius, draustus privalomaisiais ir KASKO draudimais, technine pagalba kelyje ir keleivių draudimu – geriausiomis sąlygomis Šiaulių mieste (dauguma nuomotojų tokių sąlygų ir draudimų nesuteikia!).

Taip pat nemokamai galime duoti vaikišką automobilinę kėdutę arba navigaciją! Nuomojame ekonomiškus dyzelinius ir benzininius lengvuosius automobilius. Paslaugas teikiame 24 val. per parą.

Automobilį pristatysime į pageidaujamą vietą Šiaulių mieste nemokamai, jei nuomojamas automobilis ilgiau nei mėnesį – pristatymas į kitus miestus nemokamas.

*Paslauga yra skirta visiems žmonėms, tiek verslo, tiek turistams, kurie ieško tinkamo varianto. Nuomos procedūra trunka apie 5-10 min. Jūs galite išsinuomoti ir grąžinti automobilį bet kuriuo paros metu. Pasirašomos automobilių nuomos sutartys ir išrašomos sąskaitos faktūros.
www.vytautonuoma.lt »

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai