Acai uogų (Purpura Bacca) ekstraktas 500mg. Pakuotėje 60 kapsulių.

Acai uogų (Purpura Bacca) ekstraktas 500mg. Pakuotėje 60 kapsulių.

10 €
ID: 1610154
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9466
Acai uogų (Purpura Bacca) ekstraktas 500mg. Pakuotėje 60 kapsulių.

Skelbimo aprašas

Acai uogų (portugališkai Purpura Bacca) ekstraktas 500mg. Pakuotėje 60 kapsulių.


Šiuo metu jau yra atrasta tokių stiprių antioksidantų, galinčių pristabdyti senėjimo procesą, apie kuriuos mūsų seneliai galėjo tik svajoti. Vienas iš tokių sensacingų antioksidantų – Brazilijos miškuose augančios acai uogos. Acai uogos (portugališkai Purpura Bacca) tai stipriausias pasaulyje žinomas natūralus antioksidantas – priemonė metabolizmui sureguliuoti ir kovai su neigiamu aplinkos poveikiu.


Šis ACAI yra užaugintas atogražų miške!

Acai: mitybos jėgainė iš Brazilijos

• Vienas maistingiausių maisto produktus pasaulyje
• Stiprus antioksidantų šaltinis kovojant su ankstyvu senėjimu
• Skatina širdies ir kraujagyslių bei virškinimo darbą
• Mažina viršsvorį
• Užaugintas atogrąžų miške

Kas yra acai?

Acai uogos auga ant palmių Amazonės Atogrąžų miške. Uoga primena milžinišką, violetinę mėlynę. Nepaisant jos dauglio naudingų veiksnių, acai uogų tiesiogiai valgyti negalima. Uogos turi būti šviežiai išaugintos ir perdirbtos minkšta mase. Brazilijoje acai virto pagrindine nuimama kultūra, sparčiai išplitusi visoje šalyje. Kai kurie brazilai šaldytą acai maišo su guarana sirupu.

Kaip acai veikia?

Acai vadinamas supermaistu dėl įvairių priežasčių. Uogoje natūraliai yra daug antioksidantų, vitaminų B1, B2 ir B3, vitamino E, vitamino C, fosforo, kalcio, kalio, skaidulų, baltymų, taip pat gerų riebiųjų rūgščių.

Acai esantys neįtikėtini antioksidantų kiekiai padeda jaustis jaunesniais, o taip pat gali sumažinti sveikatos problemas, tokias kaip vėžys. Moksliniai tyrimai taip pat parodė, kad antioksidantai padeda organizme reguliuoti cholesterolio kiekį.

Acai turi dvi esmines riebiasias rūgštis žinomos kaip Omega 6 (Linolo rūgštis) ir Omega 9 (oleino rūgštis). Tyrimai rodo, kad Omega 6 padeda mažinti LDL, tai cholesterolis kenkiantis organizmui, o Omega 9 riebioji rūgštis mažina LDL ir palaiko HDL (gerojo cholesterolio) kiekį. Acai esantys antioksidantų dideli kiekiai, taip pat atlieka širdies, kraujagyslių sistemos priežiūros faktoriaus vaidmenį, kuris yra svarbus geresnei kraujotakai.

Tamsiai violetinė uogų spalva yra dėl polyphenolicio junginių esančių uogose. Vienas iš pagrindinių tirtų junginių vadinamas antocianinu. Antocianinai yra flavonoidų grupė plačiai paplitusi augaluose ir kurie suteikia rausvą arba violetinę spalvą vaisiams, tokiems kaip gervuogės, vynuogės ir avietės. Kuo daugiau atliekama tyrimų su antocianinai, tuo daugiau nustatoma jų naudos.

Kodėl vartoti acai?

• Ilgaamžiškumas: Antioksidantai kovoja ir neutralizuoja laisvųjų radikalų - toksinų arba nestabilių molekulių, kurios pažeidžia ląsteles ir DNR, - daromą žalą ir tokiu būdu stabdo senėjimą bei saugo sveikatą. Pasak Kolumbijos universiteto kardiochirurgo ir pokalbių šou Oprah Winfrey patarėjo sveikatos klausimais Mehmeto Ozo, jau dabar žmonės gali be didelių pastangų išgyventi iki 120 metų.

• Svorio metimas: Acai uogos padidina organizmo metabolizmo greitį ir padeda atsikratyti papildomų kilogramų deginant riebalus dėka didelio kiekio riebiųjų rūgščių Omega-3 ir Omega-6, kurių organizmas nemoka pasigaminti. Be to, dėka didelio skaidulų kiekio, kuris malšina alkį, acai uogos geba kontroliuoti apetitą. Tai taip pat padeda virškinimo trakte tinkamam maisto judėjimui, kas iš tikrųjų padeda šalinti maisto perteklių iš organizmo užuot pavertus jį riebalais.

• Uždegimas: Antocianinai padeda neutralizuoti fermentus, kurie naikina jungiamąjį audinį. Antioksidanto poveikis neleidžia laisviesiems radikalams gadinti jungiamojo audinio ir padeda atkurti pažeistus baltymus kraujagyslių sienelėse.

• Nervų sistema: Užkertant kelią tirozino nitracijai, acai esančios antocianino ypatybės padeda apsisaugoti nuo neurologinių ligų. Pirmiausia acai antocianinai, žinomi kaip cianidino-3-gliukosidas, buvo nustatyti prisidedą prie su amžiumi susijusios neurologinės stokos panaikinimo.

• Arteriosklerozė: Antocianinų gebėjimas kovoti oksidantais daro juos stipriais kovoje prieš arteriosklerozę. Net nedideliais kiekiais antocianinai veiksmingai apsaugo nuo LDL oksidacijos. Antocianinai apsaugo endotelio ląstelių vientisumą, kas lygina kraujagyslių sieneles, ir padeda išlaikyti mikrokapiliarinį vientisumą.

• Diabetas: Viena iš rimtų diabeto komplikacijų yra retinopatija, kuri daugeliu atvejų gali sukelti aklumą. Ši būklė atsiranda, kai organizmas bando taisyti prakiurusius, pažeistus kapiliarus, tačiau taip gamina ir daug netaisyklingų baltymų. Antocianinų apsauga padeda apsisaugoti nuo šio kapiliarų prakiurimo ir išvengti netaisyklingų baltymų plitimo.

• Akių sveikata: Acai uogų antocianinai taip pat gali padėti gerinti regėjimą daugeliu mechanizmų. Neseniai japonų tyrime nustatyta, kad žmonėms vartojantys 50 mg antocianinų prisitaiko geriau prie tamsos ir patiria mažesnį akių nuovargį nei placebo grupėje.


Produkto sudedamosios dalys:

Vieneto dydis: 1 kapsulė
Vienetų skaičius pakuotėje: 60

Vieneto kiekis:
• Acai uogų ekstraktas (5:1): 500mg

Kitos sudedamosios dalys: želatina (kapsulė), stearino rūgštis, mikrokristalinė celiuliozė, magnio stearatas, silicio dioksidas.



Vartojimas

Vartoti po vieną (1) kapsulę du kartus dienoje valgio metu.

ĮSPĖJIMAS: Nėštumo ar laktacijos laikotarpiu prieš naudojant šį produktą būtina pasikonsultuoti su sveikatos priežiūros specialistu.

Kaina: 10EUR


Pristatymas

Galima pasiimti Kaune ir Vilniuje. O taip pat galiu siųsti į visus miestus. Siunčiant Lietuvoje registruotu pašto siuntiniu 2,4EUR. Siunčiant išperkamuoju pašto siuntiniu, kuomet pinigai sumokami pašte atsiimant siuntinį, 7,5EUR. Siunčiant "Omniva" arba "LP EXPRESS" paštomato siuntiniu 3,5EUR.


------------------------------------------------------
VMI reg. individualios veiklos vykdymo paž. nr. 645342


Daug kitų faktų apie acai uogas galite sužinoti internete, pvz.
http://www.oprah.com/article/health/nutrition/life_acai
http://acaiberriesdiet.com/acai-berry-antioxidant-benefits/
http://www.acaiberrypost.com/

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai