kinas - Maistas, gėrimai
Įdėti naują skelbimą
Redaguoti
Prisijungti
Registracija
Įdėti skelbimą
Redaguoti skelbimą
Registracija
Prisijungti
Pagrindinis puslapis
Nekilnojamasis turtas
Transportas
Darbas, verslas
Namai, buitis
Technika
Drabužiai, avalynė
Auginantiems vaikus
Laisvalaikis
Visos kategorijos
Nekilnojamasis turtas
Transportas
Darbas, verslas
Namai, buitis
Technika
Drabužiai, avalynė
Auginantiems vaikus
Laisvalaikis
─────────────────
Maistas, gėrimai
Miestas
Vilnius
Kaunas
Klaipėda
Šiauliai
Panevėžys
Alytus
Visa Lietuva
Užsienis
Akmenė
Alytaus r.
Anykščiai
Birštonas
Biržai
Druskininkai
Elektrėnai
Ignalina
Jonava
Joniškis
Jurbarkas
Kaišiadorys
Kalvarija
Kauno r.
Kazlų Rūda
Kėdainiai
Kelmė
Klaipėdos r.
Kretinga
Kupiškis
Lazdijai
Marijampolė
Mažeikiai
Molėtai
Neringa
Pagėgiai
Pakruojis
Palanga
Panevėžio r.
Pasvalys
Plungė
Prienai
Radviliškis
Raseiniai
Rietavas
Rokiškis
Šakiai
Šalčininkai
Šiaulių r.
Šilalė
Šilutė
Širvintos
Skuodas
Švenčioniai
Tauragė
Telšiai
Trakai
Ukmergė
Utena
Varėna
Vilkaviškis
Vilniaus r.
Visaginas
Zarasai
Ieškoti
Namai, buitis
Maistas, gėrimai
Rasti 2 skelbimai su raktažodžiu "kinas"
Siūlo/Ieško
Siūlo
Ieško
Geriausi priekyje
Naujausi priekyje
Atnaujinti priekyje
Pigiausi priekyje
Brangiausi priekyje
Arbatos grybas
Kombučia ir netoli Tibeto žole vadinamas arbatinis grybas buvo išrastas prieš mūsų erą kinų gydytojo Kombu. Paplito Indijoje, Japonijoje, vėliau atvežtas į Rusiją. Šis grybas yra acto rūgšties bakterijų ir mieliagrybių kolonija. Grybas skaido cukrų ir spiritą bei anglies dioksidą, o bakterijos paverčia spiritą actu. Dėl to skystis, kuriame grybas plūduriuoja, pasidaro saldžiarūgštis ir šiek tiek gazuotas. Arbatinis grybas panašus į medūzą, tačiau jo užpilo- saldžiarūgščio skysčio skonis daugeliui patinka. Jis primena girą. Paprastai toks grybas auginamas ant palangių marle užklotuose 2-3 l...
Atnaujinta:
2024-06-14
Vilnius
6 €
Džiovinti Shiitake grybai (valgomasis dantenis)
DŽIOVINTI GRYBAI: Iš 1 kilogramo šviežių grybų, gaunasi tik 100gr. džiovintų. Naudojimas: Džiovinti shiitake grybai turi dar intensyvesnį kvapą ir skonį, kuris kinų virtuvėje vadinamas „umami”. Prieš gaminant, rekomenduojama išmirkyti džiovintus grybus, kad jie dar labiau atskleistų savo skonį ir aromatą (mirkyti rekomenduojama karštame arba verdančiame vandenyje apie 20-30 minučių). Po to gerai nusausinkite grybus ir galėsite naudoti skystį kaip sultinį arba padažo pagrindą. POTENCIALI NAUDA SVEIKATAI: 1. Širdies ir kraujagyslių sistemos veiklos gerinimas: Shiitake grybai gali...
Atnaujinta:
2023-09-29
Visi miestai
6,99 €
VIP skelbimai
Namo dalis Miežiškių mstl.,Nevėžio g.40
SEX PAPILDAI VYRAMS
SEX PAPILDAI VYRAMS - EREKCIJAI STIPRINTI
A-M-O-L - Tirpalas (250 ml. ) A-M-O-L