Džiovinti Shiitake grybai (valgomasis dantenis)

Džiovinti Shiitake grybai (valgomasis dantenis)

6,99 €
ID: 8058588
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12
Džiovinti Shiitake grybai (valgomasis dantenis)

Skelbimo aprašas

DŽIOVINTI GRYBAI:

Iš 1 kilogramo šviežių grybų, gaunasi tik 100gr. džiovintų.

Naudojimas: Džiovinti shiitake grybai turi dar intensyvesnį kvapą ir skonį, kuris kinų virtuvėje vadinamas „umami”. Prieš gaminant, rekomenduojama išmirkyti džiovintus grybus, kad jie dar labiau atskleistų savo skonį ir aromatą (mirkyti rekomenduojama karštame arba verdančiame vandenyje apie 20-30 minučių). Po to gerai nusausinkite grybus ir galėsite naudoti skystį kaip sultinį arba padažo pagrindą.

POTENCIALI NAUDA SVEIKATAI:

1. Širdies ir kraujagyslių sistemos veiklos gerinimas: Shiitake grybai gali padėti mažinti blogojo cholesterolio kiekį kraujyje ir taip palaikyti sveiką širdies ir kraujagyslių sistemą.

2. Imuninės sistemos stiprinimas: Grybuose esantys polisacharidai gali stiprinti imuninę sistemą, padidinti baltųjų kraujo kūnelių gamybą ir turėti priešuždegiminių savybių.

3. Priešvėžinės savybės: Lentinanas, kuris yra šitake grybuose, gali turėti priešvėžinį poveikį tam tikrų vėžio formų atveju.

4. Negyvūninės kilmės vitamino D šaltinis: Shiitake grybuose yra vitamino D2, kuris yra svarbus sveikiems kaulams, dantims ir imuninei sistemai.

5. Sveika oda ir plaukai: Grybuose esantys vitaminas B5 ir antioksidantai gali turėti teigiamą poveikį odai ir plaukams.

Šie punktai apibendrina potencialią naudą šitake grybų vartojimui sveikatai. Tačiau reikia atlikti daugiau tyrimų, kad būtų galima visiškai suprasti šių grybų terapinį potencialą ir nustatyti tinkamas dozes.

50g. 6,99 eur
100g. 9,99
500g. 39,99
1000g. 64,99

Užauginti Lenkijoje, todėl saugus vartoti ir neužteršti kaip grybai iš Kinijos
Siunčiame iš Lenkijos greitu siuntimu, taigi jau po kelių dienų bus pas Jus.
Daugiau informacijos ir užsakyti galite čia:
https://purevitality.pl/index.php/product/dried-shiitake-lentinula-edodes-100g/

Kontaktai

Vardas
Jonas
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai