Tankus blakstienu priauginimas 50lt

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Tankus blakstienu priauginimas 50lt

14,48 €
ID: 5685359
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 19

Skelbimo aprašas

Blakstienų priauginimas toms, kurios nori ilgesnių, tankesnių ir ryškesnių blakstienų. Blakstienų storis, ilgis, tankumas parenkamos pagal klientų pageidavimus, norimą rezultatą, akių formą, natūralias blakstienas.
Priaugintų blakstienų nereikia dažyti, kadangi jos atrodo ir taip kaip padažytos tik be jokių tušo gumulėlių, sulipimų. Su priaugintomis blakstienomis jūs jausitės kaip su natūraliomis, galėsite degintis saulėje, eiti į soliariumą, maudytis, sportuoti. O svarbiausia galėsite pamiršti apie tušą, sutaupyti laiko rytais ir vakarais. Todėl tai yra puiki galimybė turėti ilgas ir gražias blakstienas kasdien ar tiesiog šventinių progų metu.

Esu sertifikuota meistrė.Procedūrą aš atlieku maždaug 2-3h valandas,nes priklauso kiek pas klijentę yra blakstienų, darbą atlieku labai kruopščiai ir atsakingai,priauginimą darau prie kiekvienos blakstienos ir išgaunu labai gražias tankias blakstienas. Naudoju BLINK profesionalias priemones. Nork Mink (Blink) blakstienos yra aukštos kokybės- minkštos,elastingos,švelnios,panašios į natūralų žmogaus plauką, todėl priauginimas atrodo labai natūraliai. Blakstienų spalva yra juoda.Dirbu su riestumu C ir 0,20mm storį. Manau būtent šis storis yra idealiausias variantas norintiems,kad blakstienos atrodytų nei per daug natūraliai,nei per daug ryškiai. Blakstienų ilgius pasirinsit pačios kokio norėsit, yra nuo 7mm iki 15mm.
Prieš procedūrą būtų idealu pora dienų blakstienas pasaugoti nuo kremų,aliejukų,makiažų valiklių tuomet priaugintos blakstienos tvirčiau ir ilgiau laikytųsi.



Blakstienų priauginimas 50lt
Blakstienų korekcija(reikalinga po 3-5 savaičių) 30-35lt
Blakstienų nuėmimas 15lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai