Dimplex Viotta de Luxe - elektrinis židinys

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dimplex Viotta de Luxe - elektrinis židinys

318,58 €
ID: 5558917
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 89

Skelbimo aprašas

Elektrinis židinys Dimplex Viotta de Luxe – tai kompaktinė elektrinė kūrykla su gražia ryškia liepsna. Savo paprastumo ir žemos kainos dėka tai geriausias variantas tiems, kurie nori turėti elektrinį židinį, bet turi ribotą biudžetą jo pirkimui.
Nežiūrint savo kuklių dydžių, kūrykla turi visas reikalingas funkcijas, ir pagal savo kainą yra puikus elektrinės ugnies sukūrimo variantas Jūsų namuose.
Viotta de Luxe naudojamas tokių modelių židiniuose, kaip Dimplex Mozart White, Dimplex Mozart Black (be distancinio valdymo pulto) ir Dimplex Viana de Luxe.
Ugnies efektas grindžiamas Optiflame technologija, kuri šiuo momentu yra pati populiariausia ir prieinama liepsnos imitacija pasaulyje.
Dimplex Optiflame naudojama daugelyje židinių modelių. Šio efekto pagrindą sudaro realistinė malkų imitacija (arba netgi tikras gargždas), gražiai apšviesta iš apačios pagal specialią unikalią technologiją. Jos dėka gaunama natūrali ir graži “elektrinė liepsna”. Tokios technologijos židiniai yra paprasti ir saugūs eksploatacijoje.

Info: http://elektriniaizidiniai24.lt/product/elektrinis-zidinys-dimplex-viotta-de-luxe/

*Prekės kaina gali būti be perspėjimo pakeista. Tikslios kainos mūsų svetainėje.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai