Pastatomi biožidiniai - Heatum - Gera Kaina!

Pastatomi biožidiniai - Heatum - Gera Kaina!

34 €
ID: 8068160
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2
Pastatomi biožidiniai - Heatum - Gera Kaina!

Skelbimo aprašas

GAUTAS PAPILDYMAS!

Daugiau informacijos:
https://renginiopartneris.lt/lt/98-biozidiniai?utm_source=skelbiu&utm_medium=bio

*Pristatome visoje Lietuvoje!
*Galite atsiimti patys iš mūsų sandėlio Vilniuje!
*Išrašome sąskaitas!

Platus dizaino ir spalvų pasirinkimas!

Visi HEATUM biožidinių modeliai:

Pastatomas biožidinys juodas Heatum Glory - 34 Eur ( su PVM)
Pastatomas biožidinys baltas Heatum Glory - 34 Eur ( su PVM)
Pastatomas biožidinys juodas Heatum Ruby - 39 Eur ( su PVM)
Pastatomas biožidinys juodas Heatum Riben - 47 Eur ( su PVM)
Pastatomas biožidinys pilkas Heatum Riben - 47 Eur ( su PVM)
Pastatomas biožidinys baltas Heatum Riben - 47 Eur ( su PVM)
Pastatomas biožidinys juodas Heatum Marcos - 54 Eur ( su PVM)
Pastatomas biožidinys juodas Heatum Magnus- 79 Eur ( su PVM)
Bioetanolis, skystis biožidiniui - 4.99 Eur ( su PVM)

Nuo seno žinoma, kad vienas jaukiausių būdų praleisti laiką su šeima ar draugais yra susėsti aplink laužą ir kalbėtis. Leidžiant vakarą natūralios liepsnos šviesoje laikas prabėga nejučiomis. Tiesa, ne visur galime įkurti tikrą laužą – būtent dėl šios priežasties yra naudojami biožidiniai. Būtent šių židinių pagalba galite susikurti laužavietę primenančią aplinką bet kur: savo svetainėje, terasoje ar balkone!

Mūsų parduodami pastatomi biožidiniai yra lengvi ir nesunkiai perkeliami iš vienos vietos į kitą. Jų veikimui nereikalingas joks išankstinis vietos paruošimas (nereikia dūmų ištraukimo sistemos ar kamino). Tiesiog pastatykite jį ten, kur norisi ir naudokitės be rūpesčių.

Pastatomi biožidiniai yra užpildomi bioetanoliu, kuris degant neskleidžia jokių dūmų bei kvapų. Būtent dėl šios savybės šio biožidinio liepsna yra neutrali kvapo bei dūmingumo atžvilgiu, o tai leidžia biožidinį naudoti tiek lauke, tiek ir viduje. Jeigu naudosite biožidinį vidaus patalpoje, užtikrinkite, jog patalpa būtų ventiliuojama. Nestatykite biožidinio tokiose vietose, kur skleidžiama liepsna galėtų uždegti daiktus.

Paruošti mini biožidinį naudojimui labai paprasta – tiesiog supilkite bioetanolį į specialą talpą iki pažymėto lygio, uždėkite papildomas detales, kurias rasite pakuotėje ir uždekite. Vos kelios minutės ir galėsite džiaugtis kelis kartus jaukesne aplinka! Detalią instrukciją rasite pakuotėje.

*Bioetanolis (degioji medžiaga) - Tai skystis, kuris yra pilamas į įvairių modelių biožidinius. Šis skystis (Bioetanolis biožidiniams) yra gaminamas iš biologinio alkoholio. Šis skystis visiškai sudega, visai neskleidžia jokio pašalinio kvapo ir dūmų. Degimo proceso produktas - anglies dioksidas ir vandens garai, kurių kiekis maždaug toks pat kaip žmogaus iškvepiamo oro kiekį. Būtent dėl šios priežasties šie biožidiniai yra saugūs sveikatai ir tinkami naudoti viduje.

Į biožidinio komplektaciją neįeina. Jis parduodamas atskirai.

Susisiekite su mumis dėl geriausių pasiūlymų jau dabar!

Dėl įsigijimo prašome teirautis telefonu +370 692 92272 arba [email protected]

www.renginiopartneris.lt

Taip pat parduodame bioetanolis, skystis biozidiniui, biokuras, biozidinys, pastatomas zidinys, bio etanolio zidinys, bioetanolio zidinys, pastatomas biozidinys, Pastatomi biožidiniai, biozidiniai 100, lauko biožidinys, apvalus biožidinys, biožidinys kampinis, biožidinys pastatomas, biožidiniai, pastatomi biožidiniai, biožidiniai kaina, biožidiniai ant stalo, mini biožidiniai, pastatomieji biožidiniai, biožidiniai atsiliepimai, biožidiniai parduoda, bio zidinys, bio židinys, biokaminas, zidiniai

Kontaktai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai