Zudena 100 - Naujausias produktas erekcijai !

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Zudena 100 - Naujausias produktas erekcijai !

Sutartinė
ID: 7849220
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 23

Skelbimo aprašas

Udenafilis yra naujausias PDE5 inhibitorius (PDE5 inhibitoriai - pirmaeiliai preparatai, kuriais gydoma erekcijos disfunkcija), kuris yra Zudena 100 tabletės veiklioji medžiaga. Zudena 100 sudėtyje yra 100mg Udenafil veikliosios medžiagos.

Udenafilis iš esmės veikia esant erekcijos sutrikimams, padidindamas kraujo tekėjimą į varpą, atpalaiduodamas vyrų varpos raumenis. Udenafilis, kartais taip pat veikia esant plaučių hipertenzijai, atpalaiduoja plaučių kraujagysles, kad kraujas galėtų lengviau tekėti. Udenafilis gali būti naudojamas ir vyrų, kurie neturi erekcijos disfunkcijos sutrikimų, bet siekia standesnės erekcijos nei įprastai.

Zudena 100 pakuotėje yra 4 vienetai 100mg udenafil tablečių. Šis preparatas padės vyrams kovoti su erekcijos sutrikimais, pasiekti stangrią erekciją, išlaikyti stangrią erekciją ilgą laiką, pagerins seksualinę sveikatą bei pasitikėjimą.

Zudena 100 vartoti 1 valanda iki lytinio akto. Nevartoti didesniais kiekiais nei nurodyta.

Laikykite Zudena 100 kambario temperatūroje, toliau nuo saulės spindulių ir karščio, švarioje ir sausoje vietoje.

Siunčiame į visus Lietuvos miestus registruotu ar išperkamuoju paštu, paštomatais Omniva, DPD, LP Ekspress. Taip pat yra galimybė atsiimti vietoje. Galimybė pristatyti užsienyje.

Kontaktai:+37063727394. Skambučiai, sms, viber, whatsapp.
elektroninis paštas: [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai