Zonqoonz AL-01066 120 W prožektorius

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Zonqoonz AL-01066 120 W prožektorius

44 €
ID: 8038564
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 5

Skelbimo aprašas

120 W itin didelio ryškumo šviesos diodas 120 W 4 LED COB Par Lights sukuria gerą efektą, todėl šviesi spalva tampa gryna, o efektas tikroviškesnis, be negražių spalvų atskyrimo šešėlių.

Šaltai baltas/šiltai baltas LEDCOB Par LED su reguliuojama spalvų temperatūra ir 2 viename šaltai balta/šiltai balta apšvietimu. Apšvietimo diapazonas gali būti 6-10 m. Puikiai atitinka įvairių mažų ir vidutinių etapų poreikius

Su BarndoorŠis didelio ryškumo LED prožektorius yra su reguliuojamo kampo atvartais. LED PAR Barndoor gali blokuoti šviesos perteklių iš scenos ir nepageidaujamų vietų. Ir jūs galite reguliuoti scenos prožektorių kryptį. Puikiai tinka lauko sienai, vidaus/lauko apšvietimui, reklamai, kraštovaizdžiui.

4 valdymo režimai COB par light turi 4 valdymo režimus: DMX512, Garsas aktyvuotas, Automatinis, Pagrindinis-Slave, kuris gali patenkinti skirtingų scenų poreikius.

Proga patalpose ar lauke viskas gerai, vėsios/šiltos baltos šviesos blyksniai gali prisitaikyti prie vaizdo, foto ir televizijos studijų, galite naudoti klubuose, gimtadienių vakarėliuose, šeimos susibūrimuose, auditorijos scenos apšvietimui ir lauko pasirodymams, sodo apšvietimui , Vejos apšvietimas, parko apšvietimas, kraštovaizdžio medžių apšvietimas, jis gali būti naudojamas serijiniu būdu, prijungimas yra labai paprastas ir lengvas.

specifikacijos

Įtampa: 90-220V, 50-60Hz
LED: 120W
Šviesos spalva: šalta balta, šilta balta
Šviesos šaltinio kanalas: 8CH

prekės ženklas ZonQoonz
gaminio matmenys 19 x 19 x 16,9 cm 1,7 kilogramo
modelio numeris AL-01066
Gamintojas ZonQoonz
Prekės numeris AL-01066
Elementų skaičius 1
Spalva Juoda
figūra apvalus
pristatymo apimtis Pridedamas šviesos rinkinys
maitinimo šaltinis ir kištuko tipas Laidinis
Komplekte baterijos Ne
reikalingos baterijos Ne
lempos tipas Led
energinio naudingumo klasė A 3+
prekės svoris 1,7 kg

https://lesmartas.lt/ »

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai