Zizas.lt – sporto, mitybos programos bei papildai sporto entuziastams

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Zizas.lt – sporto, mitybos programos bei papildai sporto entuziastams

Sutartinė
ID: 6718335
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 28

Skelbimo aprašas

Zizas.lt – tai individualūs sporto ir mitybos planai kiekvienam. Mesti svorį ar pradėti sveiką mitybą būtina pagal tam tikras taisykles. Mes patariame tiek lieknėjantiems, tiek sveika mityba besidomintiems vyrams, moterims, kaip suderinti savo mitybą ir sporto režimą. Taip pat galime pateikti individualius mitybos planus vegetarams, vaikams, nėščiosioms. Mūsų specialistai padės ir aktyviai sportuojantiems – parengs treniruočių programas norintiems mesti svorį ir suformuoti bei išryškinti raumenis. Kiekvienam klientui pagal jo įpročius bei kūno duomenis sukuriame unikalias programas ir planus, kurių dėka efektyviai pasiekami puikūs rezultatai. Padėsime Jums pasiekti dailias kūno linijas ir džiaugtis sveikata!

Kodėl pasirinkti mus? Zizas.lt – tai sveikata, ištvermė ir dailios kūno formos. Padėsime Jums subalansuoti savo mitybą, numesti nereikalingą svorį ir pasirūpinti savo išvaizda bei savijauta.
Maisto papildai, papildai sportui, sporto programos, dietos planai, mitybos programos, sporto programa moterims, sporto programa vyrams, svorio metimo programa, mitybos planas vyrams, mitybos planas moterims, nėščiosios mitybos planas, subalansuota mityba, mityba metant svorį.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai