Žirmūnai Vilniaus m. sav. 5 kambariai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Žirmūnai Vilniaus m. sav. 5 kambariai

220 000 €
ID: 7607447
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Statybos metai
2008
Plotas (kv.m.)
122
Kambarių skaičius
5

Skelbimo aprašas

Parduodamas ypatingas butas Vilniuje. Didelis butas jau tampa retenybe. Ne tik gausesnės šeimos pageidauja įsigyti tokį butą. Erdvė imponuoja visiems. Butas su keturiais miegamaisiais patraukia dėmesį jaukumu ir subtiliais klasikos sprendimais.

BUTAS SU TERASA
Labai skoningai įregtas butas parduodamas su baldais, buitine technika. Buto įrengimui naudotos natūralios medžiagos, natūralus medis. Dabar gyvenanti šeima gyvenimui prisitaikiusi 3 miegamuosius kambarius, tačiau galima puikiai pritaikyti ir ketvirtą kambarį miegojimui. Du vaikų kambariai perskirti stumdoma pertvara. Vienas iš jų su stoglangiu, kitas - su didžiuliu langu. Šie kambariai gali tarnauti ir kaip du, ir kaip vienas kambarys. Bute yra erdvus koridorius ir darbo kampas chole. Bute taip pat yra atskira patalpa - drabužinė. Iš svetainės patenkama į didelį balkoną (25 kv.m.), kuris užregistruotas kaip terasa.

2 PARKAVIMO VIETOS
Butui priklauso 2 parkavimo vietos , kuriose gali parkuotis ir didesni automobiliai - pavyzdžiui, džipai. Šalia yra namo dviračių saugykla, todėl dviračių nereikės vežtis į butą.

DAUGIABUTIS NAMAS
Namas pakankamai naujas - 2008 metų statybos, name yra liftas, erdvios laiptinės, Namas gražios architektūros, figūruoja stiklas.

INFRASTRUKTŪRA
Prekybos centras, vaistinė, picerija yra tiesiog kieme. Emilijos Pliaterytės progimnazija, du vaikų darželiai - visiškai šalia namo. Viešasis transportas prie pat daugiabučio namo, kursuoja 6, 12, 17, 20, 21 numeriais pažymėti troleibusai - Šaltinėlio stotelė. Visi šie objektai suteikia ypatingą patogumą gyvenamajai vietai.

Kviečiu apžiūrai!
+37069843614

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai