Židiniai, Krosnelės Ir Kaminai Jūsų Namams

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Židiniai, Krosnelės Ir Kaminai Jūsų Namams

Sutartinė
ID: 6235180
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 261

Skelbimo aprašas

Statome įvairaus tipo ŽIDINIUS, pajunginėjame KROSNELES, montuojame įvairaus tipo KAMINUS, BEI PRIŽIŪRIME ŠIUOS VISUS ĮRENGINIUS, VALOME KAMINUS.

Esame meistrai, turintys ILGAMETĘ PATIRTĮ šiuo amatu užsiimame jau 15 metų. ESAME SERTIFIKUOTI garsių gamintojų (tokių kaip-JOTUL, SPARTHERM, ROMOTOP, SILCA, SCHIEDEL, TONA, VILPROS PRAMONĖ ir kt.)

Montuojame įvairaus tipo KAMINUS (nerūdijančio plieno (vienasluoksnius (liaudyje vadinamus įdėklais/gilzėmis) ir šiltintus dvisluoksnius), bet kokio tipo MODULINIUS KAMINUS (su šamotu/keramika/nerūdijančiu plienu, gali būti taip pat ir su ventiliacinėm angom) Taip pat montuojame SCHIEDEL ISOKERN kaminus.

TAIP PAT ATLIEKAME KAMINŲ VALYMĄ, norint užtikrinti namų saugumą dėl užsidegimo nuo suodžių gaisro, valyti kaminus yra būtina prieš kiekvieną kūrenimo sezoną, nes suodžių gaisro metu yra pasiekiama 1100-1200 C temperatūra. Suodžių gaisras kamine yra viena didžiausia gaisrų priežastis Lietuvoje, tai įrodė statistika.

Statome įvairaus tipo ŽIDINIUS (vidaus/lauko) IR KROSNELES. Konvekcinę dėžę montuojame iš įvairių medžiagų pagal užsakovo pageidavimus, taip pat jeigu yra poreikis randame sprendimą šilumos akumuliacijai (kaupimui), vedžiojame ortakius šilumai į kitas patalpas.

Visi darbai yra atliekami pagal technines galimybes, stengiantis patenkinti jūsų norus ir pageidavimus.
Atvykstame į vietą, konsultuojame ir priimame individualius sprendimus.
Padedame išsirinkti reikiamą įrenginį (židinio ugniakurą, krosnelę arba kaminą).
Nuotraukose pateikiu keletą pavyzdžių iš mūsų darbo. (Kai kurie židiniai neglaistyti ir nedažyti, šiai sričiai yra savo profesijos specialistai)

Dirbame visoje Lietuvoje.

Židinių montavimas , Kapsulių montavimas , Židinių apdaila, Židinio montavimas , kapsulės montavimas , krosnelės montavimas , krosnelės pajungimas , zidiniai , zidinio , zidiniu montavimas, kaminų montavimas , kamino montavimas , kaminų valymas , kaminu valymas , kamino išvalymas , kaminų išvalymas, kaminu isvalymas , kamino valymas , kapsules montavimas , kapsules apdirbimas , kapsulės apdaila, kapsules apdaila , krosneles pajungimas , krosneles montavimas .

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai