Žibininkų k. Kretingos r. sav. Plotas 400.0m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Žibininkų k. Kretingos r. sav. Plotas 400.0m2

299 000 €
ID: 7755524
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 47

Apie

Savivaldybė
Kretingos r. sav.
Statybos metai
1995
Plotas (kv.m.)
400.00
Kambarių sk.
8

Skelbimo aprašas

Parduodama puikiai išplanuota, idealiame gamtos prieglobstyje esanti sodyba. Tik 5 km. nuo Baltijos jūros, netoli Palangos bei Šventosios. Gretimai parduodamas ir didelis tuščias sklypas, praplėsiantis nuostabią erdvę poilsio, verslo objektams ar itin privačioms šeimos, draugų šventėms. Abu sklypai-vienbučių ir dvibučių namų statybos teritorijos.

VIETA:
Sklypai gyvenvietėje kraštiniai, vienoje pusėje ribojasi su mišku, į kitą pusę atsiveria pasakiška ramybe dvelkiantys platūs laukų ir miškų peizažai. Pro erdvaus trijų aukštų namo langus atsiveria vaizdas į pušyną, erdvų kiemą su grįstais pasivaikščiojimo takais, vejomis. Auga daug brandžių dekoratyvinių augalų, jaunų pušų. Trokštantiems puikaus būsto gyvenimui, nuotoliniam darbui, verslui, sportui ir gamtos ramybės kartu, ši nuostabi vieta pajūryje taps atradimu.
Tai unikali lokacija patogiam gyvenimui draugiškos ir saugios bendruomenės kaimynystėje. Vykdami automobiliu, ar iki Palangos vedančiais dviračių takais, greitai pasieksite jūrą. Per trumpą laiką apvažiuosite gražiausius, įdomiausius pajūrio objektus, pasimėgaudami nedrumsčiama Baltijos jūros, šviesių pušynų ir jaukių pajūrio kaimelių ramybe. Pačiuose Žibininkuose 2 km spinduliu rasite daug pramogų, maitinimo, turistinių objektų - „HBH Palanga“ pramogų kompleksą, HBH pelkių taką, BOOM atrakcionų parką, nuotykių parką „Miškas“ su čia įrengtomis 8 medžių trasomis, neeilinį Europos mastu vandenlenčių parką „313“, „Atostogų parką“ su apgyvendinimo, vandens pramogų, restoranų paslaugomis, žirgyną, jojimo mokyklą, kaimo turizmo sodybas, skulptūrų parką ir kt. Beje iki Palangos tarptautinio oro uosto taipogi tik 5,4 km !

SKLYPAI:
75 arų vienbučių ir dvibučių namų teritorijų paskirties sklypas (žr. nuotraukose Nr.1), 2 aukštų namas su mansarda, kitais pastatais, sutvarkyta aplinka, asfaltu beveik iki pat kiemo, aptverta teritorija, sodu, brandžiais medžiais, šalia ošiančiu Darbėnų mišku. Sklypo kaina 299000. Kartu už sutartą kainą gali būti parduodamas gretimas 67 arų sklypas (Nr.2), kuris visiškai išlygintas ir išvalytas. Bendras abiejų sklypų plotas 1.42 ha.

PASTATAI:
Ištisus metus tinkamame gyventi name 8 erdvūs (iki 38 m2) kambariai. Namas pastatytas ir pilnai įrengtas 1995 m., apstatytas baldais, iki šiol prižiūrimas. Rūsys po visu namu užtikrins vėsą net ir karštą vasarą. Jis tinka žmonėms svajojantiems turėti viską viename - pirtį su baseinu, židinį, pokylių salę, sporto salę, darbinę erdvę, vyno rūsį ir pan. Šalia namo yra 161 m2 ūkinis pastatas su dvigubu erdviu garažu, atskira virtuve, kitomis patalpomis darbui ar sandėliavimui. Be minėtųjų sklype registruoti dar 3 mažesni statiniai, kuriuos ateityje būtų galima renovuoti ar rekonstruoti.
Gyvenamojo namo naudingas plotas 271 kv.m. Jis pastatytas iš kokybiškų keraminių plytų, stogas apšiltintas ir renovuotas Ruukki plieninėmis čerpėmis, langai mediniai, įrengtas kondicionierius-šilumos siurblys. Grindys patalpose- keraminės plytelės bei medžio masyvas. Rūsyje įrengta pirtis, poilsio patalpoje didelis biliardo stalas.
Pirmajame aukšte yra virtuvė, svetainė, laisvalaikio zona. Antrajame aukšte bei mansardoje įrengti miegamieji bei darbo kambariai, drabužinė. Yra 4 sanitariniai mazgai, du atskiri įėjimai, todėl name esant reikalui galėtų gyventi 2 šeimos arba šalia gyvenamosios sukurta darbinė erdvė, darbinės patalpos, biuras ar pan. Namo rūsyje yra kieto kuro katilinė, įrengta pirtis, dušas, wc, baras, sandėlis bei erdvi salė.

KOMUNIKACIJOS:
* Vandens gręžinys.
* Trifazis elektros įvadas.
* Vietinė kanalizacija.

PRIVALUMAI:
* Kraštiniai sklypai, vaizdinga vietovė;
* Erdvi 75 arų teritorija + galimybė išplėsti įsigyjant 67 arų gretimą sklypą;
* Atlikti sklypo kadastriniai matavimai, inventorizuotas pastatas;
* Pilnai įrengtas gyvenamasis namas;
* Paliekami dauguma baldų;
* Laisvė perplanuojant (gyvenamosios, verslo, poilsinės erdvės viename name).

SUSISIEKIMAS:
Autobusai į Palangą, Klaipėdą, Kretingą, Skuodą.
~ 5,7 km Palangos lopšelis - darželis "Žilvinas"
~ 3,1 km Kretingos rajono Rūdaičių mokykla
~ 5,7 km Palangos "Baltijos" pagrindinė mokykla
~ 2,9 km „Aibė”, Malūno g. 2, Rūdaičių k. , Kretingos r. sav.
~ 7,4 km „Rimi”, Palanga

Susidomėjote, turite papildomų klausimų? Ketinate parduoti savo ar domina kiti panašūs objektai? Galite nedvejodami su manimi susisiekti: [email protected], t. +370 606 72660 .

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai