ZEROWATER 23 STIKLINIŲ / 5.4L DOZATORIUS

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

ZEROWATER 23 STIKLINIŲ / 5.4L DOZATORIUS

64 €
ID: 7266704
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 14

Skelbimo aprašas

Mėgaukitės puikaus skonio vandeniu su naujos kartos filtravimo technologija. ZeroWater filtravimo sistema apjungia penkias sudėtingas technologijas, kurios dirba kartu, kad pašalintų beveik visas ištirpusias kietąsias medžiagas iš čiaupo vandens, ir tiektų Jums puikaus skonio vandenį. Tai yra vieninteliai filtrai rinkoje, sertifikuoti NSF, sumažinantys švino kiekį.

Be to, jis pašalina 99% fluorido ir kitų neorganinių medžiagų, pvz., nitratus.

23 stiklinių sistemą sudaro didžiausios talpos dozatorius rinkoje šiandien, patentuotas jonų mainų filtras, laboratorinės klasės vandens kokybės matuoklis ir garantija, kad beveik visos ištirpusios kietosios medžiagos bus pašalintos iš vandens, kuris teka iš jūsų čiaupo.

ZeroWater pirmajame filtravimo etape, aktyvinta anglis ir oksidacijos redukcijos lydinys, pašalina chloro skonį, kuris įprastas vandentiekio vandeniui. Jonų mainų etape pašalinamos beveik visos ištirpusios kietos medžiagos, kurios gali būti paliktos viešųjų vandens sistemų arba netgi išplaunamos į jūsų vandenį iš vamzdžių, pvz., aliuminis, švinas, cinkas, nitratai ir dar daugiau. Trys kiti papildomi etapai įtraukti tam, kad būtų pašalinti kiti teršalai ir užtikrintų, kad jūsų vandeniui užteks laiko pasiekti „000“ kietųjų dalelių rodmenį, laboratorinės klasės matuoklyje.

Matmenys (L x W x H): 38 x 14 x 27 cm

https://www.zerowater.lt/lt/vandens-filtrai/zerowater-23-stikliniu-54l-dozatorius

Atsakomybės ribojimas: skelbime nurodyta kaina ir el. parduotuvėje nurodyta kaina gali skirtis. Tiksli kaina nurodoma mūsų el. parduotuvėje ir/arba tinklapyje. Kainų skirtumai gali atsirasti, jei kaina dėl kokių nors priežasčių pakito (sumažėjo arba padidėjo), o skelbime jos pakeisti nespėjome.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai