Zepter "Zepresso cafe" kavos aparatas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Zepter "Zepresso cafe" kavos aparatas

150 €
ID: 7849205
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 33

Skelbimo aprašas

Beveik naujas, labai mažai naudotas Zepter kavos aparatas - naudotas tik išbandymui. Švarus, tvarkingas, pilnai veikintis. Ant viršaus kaitinami puodeliai, kava daroma su zepresso cafe kapsulėmis (prie aparato įdėsiu atlikusias nenaudotas kapsules). Labai kompaktiškas, nedidelis ir paprastas naudoti. Kava ypač geros kokybės, espresas su crema puta kiekvieną kartą. Taip pat yra keletas pasirinkimų iš kavos kapsulių, aparatą pirkau su zepresso cafe "Royal" kapsulėmis - jas ir įdėsiu.
Taip pat aparatas labai stabilus, nuo vibracijos kavos darymo metu pats nejuda, apačioje yra gumelės suteikiančios stabilumo.
Pačiame aparate yra atidaroma erdvė, kur po kapsulės panaudojimo ji iškrenta - taigi nereikia kiekvieną kartą jos išimti ir išmesti į šiukšliadėžę. Panaudojus kapsulę tereikia atidaryti kapsulių dėjimo vietą ir ji automatiškai iškrenta į vidinę erdvę, o kai susikaupia daug kapsulių ir nebetelpa, tereikia patraukti aparato apatinę dalį link savęs ir atsidarius erdvei išmesti kapsules, kas yra labai patogu ir lengva.
Kaina derinama.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai