Žemaitės g. 51.0 kv.m. patalpos nuoma

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Žemaitės g. 51.0 kv.m. patalpos nuoma

459 €
ID: 7703003
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2

Apie

Gyvenvietė
Vilniaus m.
Plotas (kv.m.)
51.00

Skelbimo aprašas

Verslo centre Skraja, Žemaitės g. , nuomojami įvairių plotų biuro patalpos 80 - 366 kv.m. Yra galimybė biurus išplanuoti pagal nuomininkų pageidavimus. Taip yra plati erdvė gamybai arba sandėlavimui – 415 kv.m

Verslo centras “Skraja” – tai 12000 kv.m ploto nuomojamų biuro bei prekybinių patalpų kompleksas. Apie pusę ploto užima baldais ir interjero reikmenimis prekiaujančios kompanijos, likusi dalis išnuomota biurams. Iš viso čia dirba beveik šimtas firmų.

Šiuo metu yra nuomojamos 51 kv.m biuro patalpos, 1 aukšte. Galimi išplanavimo pakeitimai. Nuomos kaine priklauso nuo sąlygų nuo 7,5 eur/kv.m - 9 eur/kv.m;

Biurams bei komercijai skirtos patalpos atitinka visus šiuolaikinius reikalavimus, čia įrengtos modernios šildymo, vėdinimo, kondicionavimo ir apsaugos sistemos. Įrengtos 300 automobilių talpinančios stovėjimo aikštelės, vidinė aikštelė su automatiniais užkardais (2 val. nemokomos), į ją galima patekti iš Žemaitės arba Smolensko g.

Verslo centre yra kavinukė. Darbuotojai gali naudotis dušais, taip pat yra įrengta vieta dviračiams laikyti. Pagal pageidavimą galima išsinuomuoti vietą, ar vietas automobiliams statyti. Yra galimybė išsinuomuoti konferencijų salę.



Jeigu norite aptarti, susisiekime!
Austėja Čybaitė – Kučė, mob. tel.+ 370 609 65 031, el. p. [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai