„ŽĄSIES ODOS“ GYDYMAS

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

„ŽĄSIES ODOS“ GYDYMAS

25 €
ID: 6979299
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 336

Skelbimo aprašas

„ŽĄSIES ODOS“ GYDYMAS

Kada mirusios ląstelės tinkamai nepasišalina, gali užsikimšti plaukų folikulai ir atsirasti folikulinė keratozė, liaudiškai vadinama „žąsies oda“, kai oda tampa šiurkšti kaip švitrinis popierius. Odos liga nėra pavojinga, tačiau neatrodo estetiškai. Tinkamomis priemonėmis galima atkurti prarastą odos švelnumą.

Keratosis pilaris atrodo kaip žąsies oda, kai oda dėl šalčio pašiurpsta. Švelni, lygi oda tampa šiurkšti kaip švitrinis popierius. Tai dažna genetinė plaukų folikulų būklė, kuriai būdingi šiurkštūs, balti ar rausvi gumbeliai, dažniausiai atsirandantys ant rankų odos, bet gali – ir ant šlaunų, sėdmenų, net veido.

Normaliu atveju odos ląstelės nepastebimai pasišalina. Tačiau žmonėms, sergantiems keratosis pilaris, natūralūs odos atsinaujinimo procesai yra sutrikę. Odos baltymas, keratinas, užkemša plaukų folikulus ir skatina mažų, baltų ar rausvų, kartais niežtinčių gumbelių atsiradimą. Patys gumbeliai nėra skausmingi, tačiau oda gali tapti sausa ir šiurkšti (dėl to ir atsiranda niežulys).

Tačiau yra išeitis išspręsti šią nemalonią bėdą. Tai cheminis rūgštinis pilingas. Šiuo būdu pašalinamos negyvosios odos ląstelės, atkemšami plaukelių folikulai, ko pasekoja oda lygėja nyksta balti ar raudoni spuogeliai, gumbeliai.

Procedūros kaina 25 - 50 eur.Kaina priklauso nuo gydomo odos ploto.

Registracija tel: 867442261, Kaunas.

Daugiau kosmetologijos procedūrų ir prekių galite rasti fb paskyroje:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011393219251

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai