Žadeito akmuo pirtims ir saunoms, Imperial Stone - Gludintas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Žadeito akmuo pirtims ir saunoms, Imperial Stone - Gludintas

Sutartinė
ID: 7412947
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 39

Skelbimo aprašas

Mes UAB Baltijos Prekyba, sukūrėme prekinį ženklą Imperial Stone ir oficialiai atstovaujame rusų įmonių grupę Khakasinterservice. Šios kompanijos žadeitas pripažintas geriausias pasaulio rinkoje, todėl garantuojame aukščiausią akmens kokybę.

Dėmesio ! Žadeitas yra pakankamai retas ir vertingas akmuo. Rinkoje yra daug fizinių ir juridinių asmenų, siūlančių prastos kokybės ar netikrą žadeitą. Būkite atsargūs renkantis žadeito tiekėją. Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite mūsų svetainėje arba susisiekite su mumis.

Tikslios vietos, kuriose ypatingas akmuo randamas, kruopščiai slepiamos. Žadeito buvimo vietų vertės esmė ta, kad žadeito masėje randamos ypatingai retos, vos kelių milimetrų dydžio žadeito gijos. Jos ypatingai vertingos, skirtos gaminti juvelyriniams dirbiniams, kurie kainuoja šimtus tūkstančių. Tokio akmens per metus pasaulyje teišgaunama 100 – 150 kilogramų. Tačiau ir kita uolienos dalis yra labai vertinga. Kad nebūtų pažeista akmens kokybė, žadeito negalima apdoroti sprogdinant. Jis yra ruošiamas uolieną pragręžiant deimantiniais grąžtais ir, įspraudus specialius pleištus, skaldomas kūjais. Todėl ir saunoms,pirtims ar specialiems masažams skirto akmens kasmet išgaunama palyginti menkas kiekis. Be to šio akmens ištekliai pasaulyje riboti todėl neprireiks net kelių šimtmečių – jie pasibaigs anksčiau.

Gludintas žadeitas, puikus pasirinkimas norintiems estetikos ir modernumo. Jie ne tik puošia aplinką bet ir paverčia erdvę ramybės oaze. Tinka visų tipų pirties krosnelės.

Mes, kaip sertifikuoti atstovai garantuojame žadeito kokybę
Mūsų sandėlys periodiškai papildomas, todėl užtikriname, kad visą produkciją turėsime „čia ir dabar“
Esame pasiruošę Jūsų užsakymą išsiųsti tą pačią dieną.
Užsakant daugiau kaip 200 kg taikoma papildoma 10% nuolaida.
Platesnę informaciją apie žadeitą ir mūsų siūlomą produkciją rasite tinklapyje www.imperialstone.com

1kg kaina - 7,45EUR

Pakuotė - 20 kg firminis plastikinis kibras

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai