Žadeito akmenys, pirties akmenys, žadeitas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Žadeito akmenys, pirties akmenys, žadeitas

55 €
ID: 5998936
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 77

Skelbimo aprašas

Pasak litoterapijos specialistų, žadeitas - stabilizuojantis akmuo, turintis teigiamos koncentruotos energijos poveikį žmogui: žadeitas stiprina nervų sistemą, reguliuoja arterinį spaudimą, minkština kraujagysles, gerina kraujo sudėtį, stiprina potenciją, gydo inkstų ir šlapimtakių ligas. Savybės sustiprėja žadeitui įkaitus.

Skirtas elektrinėms ir malkinėms krosnelėms.

Imperatoriškuoju akmeniu tituluojamas žadeitas yra vienintelis pusbrangis akmuo, tinkantis pirtims. Šis akmuo lietuviškose pirtyse dar laikomas prabangia naujiena.

Pirties akmeniu žadeitas laikomas dėl savo savybių. Akcentuojama, kad žmogaus organizmą teigiamai ir gydomai veikia iš žadeito išsiskirianti silicio rūgštis, turinti nuskausminamąjį, antitoksinį ir uždegimą slopinantį poveikį.

Teigiama, kad žadeitas ilgaamžiškesnis už laukų riedulį ar vulkaninės kilmės akmenį. Kiek tarnaus akmuo, priklauso nuo to, kaip dažnai kuriama pirtis. Tačiau paprastą akmenį rekomenduojama keisti kas 2 - 3 metus, o žadeitas naudojamas ilgiau.
Tačiau bet kurio akmens negalima užteršti: ant akmenų nepilamas eteriniais aliejais ar žolelių antpilais pakvėpintas vanduo (kvapiosioms medžiagoms garinti yra specialūs ant akmenų statomi ar kabinami indai) ir alus. Užterštas akmuo nebeskleidžia gaivaus kvapo, dėl priemaišų akmenys „prikepa" ir nebelieka šilumos cirkuliacijai reikalingų oro tarpų.
Praėjus kiek laiko akmenis rei­kia perkrauti, pašalinti nuolaužas, suirusį akmenį pakeisti sveiku.

Nuo akmens įkaitinimo būdo priklauso naudojamo akmens forma, dydis ir rūšis. Metalinės krosnelės įkaitina akmenis korpuso plokštumomis, todėl akmenys turi būti sudėti ne daugiau kaip trim sluoksniais nuo kaitinamo paviršiaus. Akmenys turi būti dideli – kumščio dydžio (10–15 cm). Jie gerai sušyla nuo metalo, sukaupia pakankamai šilumos garui.

Elektrinėse krosnelėse akmenys kaitinami elektriniais šildymo elementais, išdėstomais akmenims skirtame bake nedideliais atstumais vienas nuo kito. Taip užtikrinamas tolygus visų akmenų įkaitinimas. Čia naudojami mažesni akmenys – nuo 5 iki 10 cm.

Trumpai apie žadeitą:

Pasaulyje žinomos tik kelios vietos, kuriose randama reto pusbrangio nevulkaninės kilmės mineralo. Pagrindiniai žadeito tiekėjai yra Birma ir Rusija.
Pilkšvai žalsvos žadeito uolienos slepia skaidriai žalias gyslas - vertingiausią, brangų, juvelyriniams dirbiniams skirtą žadeitą, tad tikslios žadeito radimvietės yra neskelbiamos ir saugomos.
Ieškant brangios gyslos, didžiulis luitas pjaunamas ir paskui skaldomas mažais gabalais. Jie taip pat yra vertingi, tad neišmetami, apdorojami ir naudojami pirtyse bei saunose.
Amuletai iš žadeito populiarūs jau daugiau nei 6000 metų.
Žadeito gydomoji galia geriausiai atsiskleidžia dėvint žadeito papuošalus ar darant rytietiškus masažus su šiuo akmeniu.
Žadeito sudėtyje yra iki 100 kartų mažiau žmogaus sveikatai kenksmingų sunkiųjų metalų, kurie aptinkami įprastai pirtyse naudojamuose akmenyse.
Unikalaus akmens išskiriama energija turi daugelio ligų gydomųjų galių. įkaitinto žadeito gydomosios savybės sustiprėja. Akmenį apliejus vandeniu, pirtyje pasklinda malonus švarios aplinkos kvapas, tampa lengva kvėpuoti.

Jei pageidaujate po apmokėjimo galime pristatyti Jūsų pageidaujamu adresu visoje Lietuvoje bei už jos ribų.
Visos prekės skirtos pirtims šiuo adresu http://esaunashop.com/lt/
Taip pat mus rasite Pirčių salonuose Liepų g. 54, LT-92106, Klaipėda ir Vytauto g. 108, Šiauliai

+370 683 45000
UAB "Poilsio Sprendimai"
[email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai