www.zaislunuoma.lt

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

www.zaislunuoma.lt

1 €
ID: 6046760
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7

Skelbimo aprašas

1. Šis poniukas yra: ryškių, patrauklių spalvų. Su minkštais karčiais ir uodega. Kupinas įvairios muzikos ir garsų.

2. Vaikas, tyrinėdamas šį miestą, mėgausis siurprizais, motorizuotais veiksmais bei linksmais veidukais. 8 siurprizų blokai su 1 specialiu transporto priemonės bloku. Vaikas gali lengvai į viršų sukrauti kaladėles, numušti bokštą. Atidarant / uždarant saugyklas groja muzika ir šviečia švieselės.

3. Linksmas kamuoliukų žaidimas, kai paspaudus mygtukus groja muzika bei šokinėja kamuoliukai. Vaikas pats įsitraukia į žaidimą, nes turi užsiėmimą pats surinkti iššokusius kamuoliukus ir sudėti juos atgal į aparatą.

4. Muzikinis žaisliukas, su kuriuo vaikutis galės ne tik žaisti, bet ir dainuoti. 10 dainelių, muzikos garsų, linksmos frazės sužavės Jūsų vaikutį. Žaisliuko aukštis reguliuojamas, galima žaisti tiek sėdint, tiek stovint.

5. Linksmas spalvotas traukinukas skatins Jūsų vaikučių mokymąsi. Akustika: leis vaikučiui pamatyti bei išgirsti raideles. Spalvų ir formų pažinimas: splavoti mygtukai skatins formų ir spalvų pažinimą. Motorikos įgūdžiai: pasispirdamas kojytėmis vaikutis galės traukinuku judėti.
Daugiau informacijos: Tel. Nr. 8 656 55019
www.zaislunuoma.eu
[email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai