WATERLOVERS AQUARIUS MIDI - RO SISTEMA AKVARIUMAMS 100 GPD

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

WATERLOVERS AQUARIUS MIDI - RO SISTEMA AKVARIUMAMS 100 GPD

54 €
ID: 7610600
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 31

Skelbimo aprašas

SISTEMĄ SUDARO:

1. Mechaninis filtras 1μm
2. Aktyvuotos anglies filtras
3. Membranos korpusas su srauto ribotuvu
4. Osmosinė membrana, kurios pralaidumas 100 GPD
5. 1/2" jungtys su rutuliniu vožtuvu
6. 5 m žarna
7. Galiniai dangteliai, neleidžiantys osmosinei membranai išdžiūti

Sistema yra paruošta ir ją galima jungti prie vandens tiekimo ir nuotekų sistemų.

TECHNINIAI DUOMENYS

- darbinis slėgis: 2,8-6 bar
- pH intervalas: 4-10
- tiekiamo vandens temperatūra: 5-40 ° C
- efektyvumas iki 379 litrų per dieną (priklausomai nuo sąlygų) - 100 gpd membrana
- apdoroto vandens išgavimas: 20-35%
- vandens valymo efektyvumas: 90-95%
- filtro matmenys: aukštis 16 cm, plotis 33 cm, gylis 16 cm

PP 1 MIKRONO FILTRAS
Mechaninio valymo filtras, kurio funkcija fiziškai pašalinti fiziškai pašalinti nuosėdas, nešvarumus ar bet kokias daleles naudojant barjerą. Šis filtras pašalina didesnes, nei 1 mikronas daleles. PP filtrai sudaryti iš daugiasluoksnio mikroskopinio polipropileno pluošto. Pluošto porų struktūros dėka sulaikomi nešvarumai. Filtras keičiamas kas 6–18 mėnesių arba pagal poreikį.

CTO FILTRAS
Anglies bloko filtras, sudarytas iš monolitinės aktyvintos anglies, kurios pagalba pašalinamos bet kokios organinės medžiagos, chloras, kvapas ir drumstumas Lyginant su granuliuotos anglies filtru, anglies bloko paviršiaus plotas yra daug didesnis, taip pat didesnis aktyviųjų centrų skaičius, todėl ji yra iki 25% efektyvesnė nei kitų rūšių anglies kasetės. Filtruoja mechanines priemaišas, didesnes kaip 3 µm. Anglies kasetės ypač rekomenduojamos paviršiniams vandenims valyti. Filtras keičiamas kas 6–18 mėnesių arba pagal poreikį.


RO MEMBRANA
Ypatingai smulkaus porėtumo (vienos poros dydis 0,0001 mikrono) filtras, veikiantis atvirkštinio osmoso principu. Gryną vandenį ir druskų tirpalą atskyrus pusiau laidžia membrana, kuri praleidžia tik vandens molekules, dėl slėgio (koncentracijos) skirtumo abiejose membranos pusėse, vandens molekulės pereina į druskos tirpalo pusę. Šis procesas trunka, kol druskos koncentracija abiejose pusėse išsilygina. Šis procesas vadinamas tiesioginiu osmosu. Apdorojant didelės mineralizacijos vandenį atbulinio osmoso membrana, sukuriamas slėgis, viršijantis osmosinį ir vandens molekulės priverčiamos tekėti per membraną kryptimi, priešinga tiesioginiam osmosui, tai yra, iš didelės mineralizacijos vandens į gryno vandens skyrių. Membranos akutės yra daug mažesnės už virusus ir bakterijas, todėl filtruojant jos yra pašalinamos. Taip pat pašalinami sunkieji metalai, ištirpusios medžiagos ir druskos.
Pagrindinis parametras apibrėžiantis membranos charakteristiką - pralaidumas. Paprastai pralaidumas matuojamas GPD (galonais per parą). Tai parodo, kiek vandens membrana gali išvalyti per parą. 1 galonas - 3.78 litro (taigi, jei membranos pralaidumas yra 100 GPD, per parą galima išvalyti iki 378 litrų vandens).
Vanduo patekęs į membraną išskiriamas į dvi dalis: išvalytą vandenį ir didelio druskingumo (koncentracijos) vandenį, kuriame lieka visos atskirtos druskos ir teršalai. Geriamas vanduo tiekiamas į maišytuvą arba kaupiamas slėginėse talpose, iki bus vandens poreikis. Koncentratas yra pašalinamas į kanalizaciją. Geriamo vandens ir koncentrato santykis gali būti įvairus (nuo 1:1 iki 1:7), jis priklauso nuo į atvirkštinio osmoso sistemą tiekiamo vandens kokybės, spaudimo, nuo pačios sistemos ypatybių, tokių kaip, turi sistema siurblį ar ne ir pan.
Membrana keičiama kas 24 - 84 mėnesius arba pagal poreikį. Tai priklauso nuo to, kiek sunaudojama vandens ir membranos pralaidumo.

https://www.osmosas.lt/filtrai-akvariumams/waterlovers-aquarius-midi-ro-sistema-akvariumams-100-gpd

Atsakomybės ribojimas: skelbime nurodyta kaina ir el. parduotuvėje nurodyta kaina gali skirtis. Tiksli kaina nurodoma mūsų el. parduotuvėje ir/arba tinklapyje. Kainų skirtumai gali atsirasti, jei kaina dėl kokių nors priežasčių pakito (sumažėjo arba padidėjo), o skelbime jos pakeisti nespėjome.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai