Visu markiu automobiliu supirkimas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Visu markiu automobiliu supirkimas

Sutartinė
ID: 7683042
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4

Apie

Metai
1990
Variklio tūris
2,300.0
Kuro tipas
Dyzelis
Pavarų dėžė
Mechaninė
Kėbulo tipas
Sedanas
Vairo padėtis
Kairėje
Būklė
Nedaužta
Tikrink automobilio istoriją!

Skelbimo aprašas

Mes esame automobilių supirkėjai, kurie dirba sąžiningai ir atsakingai.pasirašome pirkimo-pardavimo sutartis, už mašinas atsiskaitome vietoje, prie automobilio. Mokame brangiausiai visoje Lietuvoje. Atvykstame į vietą, atliekam apžiūrą, bei sutvarkome visus reikalingus dokumentus.

Skubus automobilių supirkimas – greitam automobilio pardavimui!Automobilių Supirkimas - Patogus, Paprastas Ir Greitas Būdas Parduoti Savo Automobilį. Sužinokite Savo Automobilio Rinkos Vertę Jau Šiandien. Pasikalbėkite Telefonu dabar! Atvykstame Pas Jus ir padesime Jums greitai ir lengvai atsikratyti nereikalingu automobiliu. Nesvarbu, kuriame Lietuvos gale Jūs randatės. Mes pasiruošę atvykti į bet kurį Lietuvos kampelį ir nupirkti Jūsų seną ar tiesiog atsibodusį automobilį!

Mes visą sudėtingą procesą, paversim lengvais ir greitais pinigais! Daugiau jokių rūpesčių galvojant, kaip reikės parduoti seną, nebenaudojamą, ar tiesiog atsibodusį automobilį. Automobilių supirkimas gali būti daugelio problemų greitas sprendimas!
Mes superkame ne tik idealios būklės automobilius, bet ir turinčius įvairių defektų. Automobiliai gali būti nevažiuojantys, turėti estetinių trūkumų. Automobilis neprivalo turėti techninės apžiūros. Kad ir koks Jūsų atvėjis – automobilių supirkimas gali būti tai, ko Jums reikia. Mes Jums galime pateikti geriausią pasiūlymą, nupirkti jūsų automobilį, ir jums nebereikės rūpintis pirkėjo.
Tel 865362062

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai