Virtualios realybės akiniai - 3D Vr akiniai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Virtualios realybės akiniai - 3D Vr akiniai

30 €
ID: 6642339
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 26

Skelbimo aprašas

Virtualios realybės akiniai BOBO VR Z4. Šie VR akiniai turi net 120 laipsnių matomumo kampą! Tai naujausia modelio versija! Šie akiniai prilygstantys matomumo kampu ir VR efektu tokiems aukštos klasės gamintojams kaip: Samsung Gear VR, HTC Vive, Oculus Rift, Sony Playstation VR.

- KAS TAI?

Tai virtualios realybės VR 3D akiniai, kurie naudojami su išmaniuoju telefonu. Naudoti labai paprasta. Telefonas įsideda į akinius ir tampa ekranu, o akiniuose įmontuoti lešiai, telefone esantį vaizdą paverčia virtualia 3D erdve! Jaučiatės tarytum esate kitoje erdvėje, galite dairytis aplinkui, įsijausti į aplinką, visi vaizdiniai - tarytum tikrovė!

- KOKIE TELEFONAI TINKA ŠIEMS AKINIAMS:

Tinka visiems 4.7 - 6.2 colio išmaniesiams telefonams su Android ir iOS operacine sistema. Samsung, LG, Iphone, HTC, Huawei, Sony.

- KĄ AŠ MATYSIU?

Į telefoną įsirašote specialių virtualios realybės programėlių, kurių pasirinkimas labai gausus ir didžioji dalis nemokama! Tai specialųs VR 3D žaidimai, specialios VR pažintinės programėlės su pasaulio vaizdais, specialūs 3D Youtube video įrašai, bet kokie turimi filmai, bei nuoraukos.

Keli pavyzdžiai kaip viskas atrodo. P.S. akiniuose vaizdas tampa sujungtas ir 3D virtualiu formatu:

1) http://bit.do/dinopark
2) http://bit.do/kalneliai
3) http://bit.do/zaidinai_kiti

- VIRTUALI PRIVATI KINO SALĖ:

Taip pat galėsite mėgautis turimais filmais įspūdingo dydžio ekrane tiek 2D, ir 3D formate. Jausitės, tarytum sėdite tikroje kino salėje! Tereikės įsikelti mėgstamą filmą į telefoną ir paleisti per specialią programėlę.

Keli pavyzdžiai kaip viskas atrodo. P.S. akiniuose vaizdas tampa sujungtas ir 3D virtualiu formatu:

1) http://bit.do/kinosale

- N18 SUAUGUSIUJIŲ TURINYS:

Be visa to, internete gausu sukurtos ir specialiai pritaikytos šiems akiniams VR N18 VIDEO įrašų. Juos įsikėlus į telefoną ir užsidėjus šiuos akinius, pasijusite tarytum esate toje scenoje su išsvajotaja mergina. Viskas atrodo tikrai įspūdingai ir realistiškai.

Keli pavyzdžiai kaip viskas atrodo. P.S. akiniuose vaizdas tampa sujungtas ir 3D virtualiu formatu:

1) http://bit.do/virtualusn18

MIESTAS: VILNIUS
SIUNTIMAS Į KITUS LT MIESTUS!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai