Virbališkių k. Kupiškio r. sav. Plotas 84.08m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Virbališkių k. Kupiškio r. sav. Plotas 84.08m2

15 800 €
ID: 6916294
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 376

Apie

Savivaldybė
Kupiškio r. sav.
Gyvenvietė
Virbališkių k.
Statybos metai
1987
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
84.08
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

Kupiškio rajone, Virbališkių kaime, Naujojoje gatvėje parduodamas 1987 m. statybos mūrinis namas su ūkiniais pastatais ir 36,01 aro žemės sklypu. Erdviame sodybos sklype yra šulinys, sodas, mūrinis 1987 m. statybos ūkinis pastatas, kuriame yra garažas, malkinė, tvartelis, viralinė.

Gyvenamojo namo bendras plotas 84,08 kv. m. Name sudėti plastikiniai langai, nauja elektros instaliacija, nauji šildymo bei vandentiekio sistemų vamzdynai, centrinis šildymas. Patogus namo išplanavimas: pirmame aukšte erdvūs koridoriai, 3 nepereinami kambariai, didelė virtuvė, vonios kambarys, wc ir katilinė su atskiru įėjimu. Antrame aukšte - palėpė. Visas namas iš vidaus apšiltintas 5 cm. storio putplasčiu ir sudėtas gipso kartonas. Dar nebaigtas namo remontas, kai kurie kambariai jau paruošti dažymui, sudėta dalis plytelių, instaliuota signalizacija. Geras susisiekimas: iki Kupiškio 13 km asfaltuotu keliu.

Tik apžiūrėję gyvai, galėsite įvertinti parduodamo namo privalumus.

Susidomėjote? Norėtumėte įsigyti? Susisiekite su mumis dabar tel.: +370-683-91121 arba apsilankykite www.nta21.lt.

NORITE SĖKMINGAI PARDUOTI AR NUSIPIRKTI NEKILNOJAMĄJĮ TURTĄ – MES ĮSIKLAUSYSIME Į Į JŪSŲ PAGEIDAVIMUS IR PADĖSIME PRIIMTI GERIAUSIUS SPRENDIMUS! PAS MUS JŪS GAUSITE AUKŠČIAUSIO LYGIO PASLAUGAS - PROFESIONALUMAS, GERA REPUTACIJA IR ATSIDAVIMAS.

NEDELSKITE IR SKAMBINKITE MUMS JAU DABAR!!!

PIRKĖJUI NĖRA TAIKOMAS TARPININKAVIMO MOKESTIS!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai