Vilniaus m. Vilniaus m. sav. 3 kambariai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Vilniaus m. Vilniaus m. sav. 3 kambariai

29 000 €
ID: 6824957
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 26

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Statybos metai
1970
Plotas (kv.m.)
21
Kambarių skaičius
1

Skelbimo aprašas

Unikalaus dizaino, Senamiesčio dvasia alsuojantis autentiškas pastatas.
-Vos 7 minutės iki Vilniaus centro ir jokių automobilių spūsčių.
-100 metrų iki Vilnelės upės
-Aukštos iki 4.6-4.8m lubos
-Išorinių sienų storis iki 1,2 m.!
-Autonominis šildymas (būsite nepriklausomi nuo tiekėjų, o patys pasirinksite norimą šildymo būdą).
-Miesto komunikacijos.
-Prie pastato jauki, žalioji zona.
-Daug parkavimo vietų automobiliams.
-Išvystyta infrastruktūra: autobuso stotelė, traukinių stotis, pc „Iki“, „Maxima“, netolimoje ateityje „Lidl“.
-Netoli Pavilnių regioninio parko.
-Nuo 15 kv.m. iki 121 kv.m. Galimi loftų variantai per du aukštus.
-Pirmame aukšte-loftai-ofisai-prekybinės patalpos-mini kotedžo tipo studijos su atskirais įėjimais nuo 36 kv.m. iki 135 kv.m., aukštomis lubomis iki 4,8 m. Taip pat galima apjungti ir sufornuoti iki 200 kv.m. plotą. Turime jau su įrengtomis, originaliomis antresolėmis.Galimi variantai:
36 kv.m.studija pirmame aukšte su nuosavu įėjimu, trimis langais, itin jauki ir šviesi (galima įrengt iki 18 kv.m. antresolę) 2 9 9 9 9 Eur.
45 kv.m.studija pietinėje pusėje su atskiru įėjimu, itin jauki ir šviesi (galima įrengt iki 23 kv.m. antresolę) 3 5 0 0 0 Eur
Specialus pasiūlymas 1 aukšte- studija jau su jau įrengta antresole, pietinė pusė, 140 kv.m. 5 9 0 0 0 Eur.
Keletas pasiūlymų antrame aukšte:
36 kv.m.studija (jau su įrengta antresole) 1 9 9 9 9 Eur.
61 kv.m. studija (galima įrengti iki 30 kv.m.antresolę) 2 9 9 9 0 Eur. Įrengus antresolę 1 kv.m. kaina tik 3 3 3 Eur/kv.m.
121 kv.m. studija (galima irengti apie 50 kv.m. antresolę) 3 9 0 0 0 Eur. Įrengus antresolę 1 kv.m. kaina 2 2 8 Eur/kv.m. Tinkama sporto klubui,šokių, foto studijai, įvairioms kitoms veikloms.
Turime 44 kv.m.studiją-sandėliavimo patalpą (be langų) už 1 2 0 0 0 Eur
Yra galimybės apjungti kelias studijas, taip suformuojant reikiamą plotą, arba perkant didesnę patalpą, skaidyti ir kooperuotis su partneriais. Visais klausimais padedame.
Taip pat turime pasiūlyti sandėliavimo patalpų nuo 17 kv.m. iki 45 kv.m., kuriose galima laikyti tiek mažai naudojamus daiktus, dviračius, naudoti kaip archyvą. Kaina (perkant loftą pas mus ) sutartinė.
SVARBU: Parduodamas tik „grindų plotas“, antresoles įsirengiate patys ir 1 kv.m. kaina Jums bus itin patraukli!

Trumpa vietos istorija: 1882 metais verslininkas Emil Possehl teritorijoje įkūrė didžiausią pasaulyje dalgių fabriką. Nuo 1882 m. iki Antrojo pasaulinio karo šioje vietoje buvo gaminami įvairūs namų apyvokos įrankiai bei įrankiai pramonei, žemės ūkiui. Po Antrojo pasaulinio karo teritorija ir įmonė buvo nacionalizuotos.
Šiuo metu teritorijoje įsikūrę nedidelės įmonės, ofisai,kepyklėlė, pastoviai gyvenančios kelios šeimos.Tai puiki vieta tiek gyvenimui, tiek darbui, tinka nedidelėms įmonėms, startuoliams, menininkams, architektams, dizaineriams, fotografams, kitiems meniškos sielos žmonėms, taip pat visiems, ieškantiems funkcionalios bei nebrangios erdvės. Mūsų siūlomos D3 studijos, tai unikali galimybė prisidėti prie Naujosios Vilnios konversijos į patogų, aplinkai draugišką, verslų rajoną bei pasinaudojant galimybe įsikurti už tikrai protingą kainą.
Trumpa loftų istorija (Wikipedia, internetas).
Loftas angliškai reiškia palėpę,taip pat viršutinį prekybinio pastato ar sandėlio aukštą arba gyvenimui pritaikytą apleistą fabriką. Ši gana keista nekilnojamojo turto forma atsirado Amerikoje, tuomet, kai labai pabrango žemė didelių miestų centruose. Pirmieji gamybines patalpas gyvenimui ir dirbtuvėms pritaikė menininkai — garsiausias iš jų buvo Andy Warholas, visuomenėje labiausiai turbūt žinomas dėl spalvotų Marilyn Monroe popart stiliaus portretų. Šis menininkas loftą buvo įsirengęs buvusiame fabrike rytiniame Manhetene. Netrukus loftai tapo itin madingi, todėl pradėjo brangti — ir neužilgo turtingus menininkus ėmė keisti žmonės iš turtingų sferų: finansininkai, advokatai, bankininkai. Loftai tapo tokia paklausia preke, kad jų ėmė net trūkti, todėl pradėtos statyti kontraversiškai vertinamos loft stiliaus imitacijos. Į Europą loftų idėja persikėlė apie 1960-uosius — kartu su hipių judėjimu. O iki mūsų atsikasė visai neseniai — prieš porą dešimtmečių.
Apie rajono perspektyvas http://www.naujojivilnia.lt/idejos/naujosios-vilnios-centro-atgaivinimas
Esant poreikiui, galime rekomenduoti meistrus, kurie Jums pavers Jūsų patalpą tikru, kokybišku loftu.
Dėl detalesnės informacijos, planų ir apžiūrų laukiame Jūsų skambučių telefonu 8 6 1 4 4 9 1 9 6

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai