Vilniaus m. Vilniaus m. sav. 1 kambariai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Vilniaus m. Vilniaus m. sav. 1 kambariai

32 000 €
ID: 6679659
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 87

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Statybos metai
2017
Plotas (kv.m.)
28
Kambarių skaičius
1

Skelbimo aprašas

Nadideli ir itin kokybiškos statybos butai Vilniaus mieste, N.Vilnioje,strategiškai gana palankioje ir ramioje vietoje,šalia mokyklos, vaikų darželio. Šalia PC Norfa, Maxima ir turgelis.
Namas mūrinis, itin kokybiškos statybos - keturių aukštų namas, netoli Vilnelės. Vienas žaliausių Vilniaus rajonų.
Parduodami butai prasideda nuo cokolinio iki 4-to aukšto . Pirmo-cokolinioio aukšto gyventojai turės nuostabią galimybę naudotis nuosavu kiemeliu, kitų aukštų butai turi erdvius balkonus. Butai orientuoti į rytus/pietus ir vakarus.
Automobiliai parkuojami šalia namo, saugioje, uždaroje stovėjimo aikštelėje, kuri aptverta, su įrengtais automatiniais įvažiavimo vartais.
Šiame name visi butai itin ekonomiški, kompaktiški, puikiai išplanuoti:
1 kambario butai – 28 m2
2 kambarių butai – 38 m2
Pageidaujant, yra sandėliukai nuo 3,6 iki 5 m2
Pats namas pastatytas iš silikatinių plytų mūro ir apšiltintas 20 cm šilumą izoliojančiu sluoksniu.
Kanalizacija ir vandentiekis išvedžiotas, įvadai atvesta iki prietaisų pajungimo vietų.
Elektros įvadas bute.
Šildymas – centrinis-kolektorinis su termoireguliatoriais ir skaitliukais kiekviename bute.
Grindys – betono danga su įrengtu garso izoliaciniu sluoksniu.
Buto sienos ištinkuotos.
Strategiškai itin patraukli vieta šalia namo, teka Vilnelė, greta mokykla, darželis, šalia PC Norfa, netoli PC Maxima ir turgelis.
Itin greitas ir patogus susisiekimas su kitais Vilniaus rajonais, tiek savuoju, tiek ir viešo transporto pagalba.
Statybos pradžia 2016 m. antras ketvirtis, pabaiga 2017 m. antras ketvirtis.

Pagrindinės namo charakteristikos:

Pamatai - Gręžtiniai, monolitinis rostverkas.
Išorinės sienos - Išorinės sienos iš silikatinių plytų mūro 25 cm, apšiltintos 20 cm Putų polistireno (neoporo) sluoksniu.
Vidinės sienos ir pertvaros - Išrorinės namo sienos iš vidaus tinkuotos. Vidaus pertvaros statomos iš silikatinių plytų mūro 38 cm.
Lubos (perdenginiai) - Perdenginiai iš surenkamų gelžbetoninių plokščių su monolitiniais intarpais (paviršiai neapdailinti).
Grindys - Grindų pagrindai cementiniai su garso bei šilumos izoliacija, grindų danga neįrengiama.
Langai - Sumontuoti plastikiniai, su 3 stiklų dviejų kamerų su dviem selektyviniais stiklo paketais.Vidaus palangės neįrengiamos.
Durys - Sumontuotos įėjimo į butą durys – šarvo tipo, apšiltintos.
Balkonai - Aliuminė laikanti konstrukcija, grūdintas stiklas.
Ryšio ir ryšio komunikacinės priemonės - Telefono, TV, kompiut. tinklai, Kiekviename aukšte sumontuotos ryšių spintos. Nuo ryšių spintos į buto kambarius atvesti kanalai (be kabelio, kabelį įveda šių paslaugų tiekėjas),, (AB „TEO“ UAB Balticum) sudarius individualias sutartis su buto savininku.
Iėjimo saugumas - telefonspynė - Prie įėjimo durų į laiptinę įrengiamas iškvietimo ir pasikalbėjimo pultas su kodiniu laiptinės durų atrakinimu. Durų atrakinimui išeinant iš laiptinės į lauką yra įrengtas mygtukas. Bute įrengiamas pasikalbėjimo ragelis su durų atidarymo mygtuku.
Šildymo sistema - Namo šildymui įrengta dvivamzdė, priverstinės cirkuliacijos, kolektorinė su individualia šilumos apskaita kiekvienam butui, šildymo sistema. Šilumos šaltinis – centrinis šildymas iš miesto tinklų. Karštas vanduo ruošiamas katilinėje. Šildymo prietaisai – plieniniai radiatoriai. Šilumos apskaitos skaitikliai įrengti laiptinėse esančiose spintose. Šildymo sistemos magistraliniai vamzdynai plieniniai, o nuo kolektorių iki šildymo prietaisų plastikiniai, paslėpti grindų konstrukcijoje. Bendra namo šildymo sistemos apskaita įrengta rūsyje.
patalpų bei namo vėdinimas - Buto vėdinimui numatyti individualūs ventiliaciniai kanalai, skirti oro ištraukimui iš WC-vonių ir virtuvių patalpų. Šviežio lauko oro pritekėjimas numatytas per langus. Virtuvėse numatytas papildomas kanalas gartraukio prijungimui. Oro pritekėjimui į rūsyje esančius sandėliukus numatytas per plyšį po durimis arba groteles.
Vandentiekis ir kanalizacija - Buitinė kanalizacija prijungta prie miesto tinklų. Vamzdynas – plastikinis. Privedima į virtuvę, vonią ir WC karšto ir šalto vandens įvadais be išvedžiojimų iki prietaisų (prietaisai nemontuojami). Karšto vandentiekio vamzdžiai trisluoksniai. Privedimus iki prietaisų įsirengia Pirkėjas. Vandens apskaitos prietaisai sumontuoti laiptinėje esančioje spintoje, taip pat yra įrengta bendra namo suvartojamo vandens apskaita rūsyje, vandens įvado patalpoje. Karšto vandens paruošimas vykdomas šilumos mazge.
Elektros instaliacija - Kiekviename bute instaliuotas bendras elektros galingumas 9 KW. Kiekvieno buto prieškambaryje sumontuotas paskirstymo skydelis su įvadiniu automatu rozetėms, jungikliams ir šviestuvams. Laidus išvedžioja Pirkėjas. Elektros apskaitos prietaisai sumontuoti rūsyje, atskiroje patalpoje.
Aplinkos tvarkymas - Įrengti privažiavimo keliai, takeliai iškloti trinkelėmis, pasėta veja bei pasodinti želdynai. Kiemas aptveriamas tvora su automatiniais įvažiavimo vartais.
Sandėliukai - Pastato rūsyje įrengti sandėliukai mūrinėmis pertvaromis, skardinėmis durimis su užraktais ir elektros apšvietimu. Patekimas į sandėliukų zoną galimas iš šoninės laiptinės.
Saugumo ir patopgumo dėlei - laiptinės, įėjimo į namo laiptinę durys – aliuminės su stiklo paketu, įmontuota kodinė spyna. Vidaus sienų apdaila – dažytas dekoratyvinis tinkas, lubos – pakabinamos. Sumontuoti šviestuvai ir šildymo prietaisai. Laiptų pakopos teracinės arba dengtos plytelėmis, laiptų aikštelės dengtos akmens masės plytelėmis. Turėklai – metaliniai su porankiais.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai