Vilniaus m. sav. Vilniaus m. 5400.0m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Vilniaus m. sav. Vilniaus m. 5400.0m2

1 880 000 €
ID: 6198674
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 20

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Gatvė
Mindaugo g.
Aukštų skaičius
5
Plotas (kv.m.)
5400.00

Skelbimo aprašas

APRAŠYMAS:

Patalpų metinis atsiperkamumas - 9 proc.

Klaipėdoje, Minijos gatvėje parduodamos 5400 m2 komercines patalpos, išsidėsčiusios per 4 korpusus. Patalpose įsikūrusios parduotuvės, ofisai, įvairias paslaugas siūlančios bendrovės, laboratorija, naktinis klubas, protestantų bažnyčia ir t.t. Atskirai nuomojamas ir parkingas. Visi 4 korpusai iš nuomos generuoja stabilias pajamas, didžioji dauguma nuomininkų investavę nuosavas lėšas į patalpų įrengimą, kas lemią užtikrintą ilgalaikį nuomos terminą.
YRA IŠNUOMOTA 100 % PATALPŲ! Tai puiki ir greitą atsiperkamumą turinti investicija!

PIRMASIS KORPUSAS yra 2800 m2 (pagal registrų centro duomenis), naudingo ploto yra 2400 m2. Pirmajame korpuso aukšte yra įsikūrusi parduotuvė PRINTERA, BERMI, GREITASIS KURJERIS ir pastato administracija. Likę aukštai – ofisai. Šalia įėjimo į ofisus, pastato dešiniajame šone yra įsikūręs 1200 kv.m. naktinis klubas ir protestantų bažnyčia.

ANTRASIS KORPUSAS yra 879 m2 (pagal registrų centro duomenimis), naudingo ploto yra 676.79. Šiame korpuse pirmajame aukšte yra baldų parduotuvė TOMASELLA, radijo stotis GAMA, Statybos kompanija MOMENTUS, DOVANŲ SALA, BALDAI1.lt, kituose aukštuose - savo veikla vykdo ir paslaugas siūlo įvairios įmonės, laivų aptarnavimo kompanijos, ir t.t. Patalpos išnuomotos tiek kabinetais, tiek didesnėmis erdvėmis.

TREČIOJO KORPUSO bendrasis plotas yra 1170 m2. (pagal registrų centro duomenimis). Šiuo metu nuomojamo ploto yra 735.21 m2. Pirmame aukšte įsikūrusi šokių studija AKREDUS, SMP BANK, bei kompiuterių taisykla. Kiti aukštai - biurai, kuriuose įsikurusios kosmetikos, reklamos, muzikos sporto įmonės, ne pelno ir jaunimo organizacijos. Penktajame aukšte veiklą vykdo AIKIDO sporto studija.

KETVIRTASIS KORPUSAS yra 388,49 m2. Dviejų aukštų pastate įsikūrusi laboratorija.

Taip pat yra išnuomoti rūsiai ir parkavimo vietos.
__________________________________________________________
Dėl smulkesnės informacijos apie generuojamas šio objekto pajamas ir apžiūros laiką, susisiekite:
Tel. 8 605 68550
[email protected]
NT brokeris Antanas Bimbiras
RE/MAX Bravo

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai