Vilniaus m. sav. Šnipiškės 78.19

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Vilniaus m. sav. Šnipiškės 78.19

1 094,7 €
ID: 7821554
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Šnipiškės
Plotas (kv.m.)
78.19

Skelbimo aprašas

Nuomojamos 78 kv. m ploto komercinės patalpos 1-ame aukšte su atskiru įėjimu, šalia didžiųjų sostinės verslo centrų, Šnipiškėse, Kintų gatvėje.

Pastatas jau užbaigtas ir priduotas. Nuomojamos patalpos yra dalinai įrengtos, išvedžiota daug elektros, vandens ir kanalizacijos taškų, o galutinį įrengimą galima pritaikyti įvairiai veiklai - biurui, grožio salonui, kavinei ar med. įstaigai. Patalpoms priklauso žemės sklypo dalis, kurią galima naudoti kaip lauko terasą arba kaip 2 parkavimo vietas darbuotojams ar svečiams.

Šnipiškės šiuo metu yra vienas sparčiausiai besikeičiančių rajonų, vadinamos naujuoju miesto centru. Čia sparčiai auga tiek verslo centrai, tiek gyvenamieji pastatai, o savivaldybė savo ruožtu atkuria parkus bei tvarko kelius. Už 20 m nuo patalpų pradėtas įrenginėti naujas parkas/skveras bei aplink esantys verslo centrai užtikrins didelį žmonių srautą.

Yra galimybė verstis prekyba alkoholiniais gėrimais ar medicinos veikla. Esant reikalui galime pasiūlyti kartu nuomotis ir šalia esančias 91 kv. m patalpas taip praplečiant bendrą patalpų plotą.

Nuomos kaina - 14 EUR/kv. m + mokesčiai

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai