Vilijampolė Kauno m. sav. Plotas 90.0m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Vilijampolė Kauno m. sav. Plotas 90.0m2

129 500 €
ID: 6642964
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Vilijampolė
Statybos metai
1980
Aukštų skaičius
2
Plotas (kv.m.)
90.00
Kambarių sk.
4
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Dujinis

Skelbimo aprašas

Parduodamas,dviejų aukštų, pilnai, puikiai įrengtas, mūrinis gyvenamąsis namas, Neringos gatvėje, Vilijampolėje! Arti miesto centras (3km).

Aprašymas
Namas įrengtas skoningai ir moderniai, namo įrengimui naudotos, tik aukščiausios kokybės medžiagos ir buitinė įranga, naujas apšiltintas namo stogas, pats namas apšiltintas, dažytas, renovuotas. Name pakeisti dujų vamzdžiai, tvarkinga elektros instaliacija, nauja santechnika, visame name plastikiniai langai.Namo rūsyje įrengtas vonios kambarys su šildomomis grindimis, yra trikampinė vonia, kurioje galėsite atsipalaiduoti po darbo dienos, taip pat yra džiovyklė, skalbimo mašina, kurios palengvins Jūsų buitį. Pirmame namo aukšte erdvi, puikiai įrengta virtuvė, šiame aukšte taip pat yra šviesi, prabangiai įrengta svetainė, kurioje galėsite laiką leisti su artimaisiais ar draugais prie gardžios kavos puodelio, ar tiesiog mėgautis televizijos laidomis. Visame namo pirmajame aukšte įrengtas grindinis šildymas. Į antrą namo aukštą veda nauji laiptai, šiame aukšte įkurtas jaukus miegamasis, iš miegamojo per stumdoma pertvara pateksite į darbo kambarį. Čia pat Jūsų patogumui yra tualetas ir dušo kabina. Antrame aukšte apšiltinta palėpė daiktams susidėti. Namui priklauso 6arų sklypas. Sutvarkyta aplinka: teritorija aptverta (vartai automatiniai), apželdinta veja, įrengtas lauko apšvietimas. Kiemo dalis klota trinkelėmis su nuolydžiais, kad nesusidarytų balos. Prie namo neįrengtas namelis su židiniu, kurį galėsite įsirengti pagal savo norus. Netoliese naujos statybos namai, šalia labai draugiška, bendruomeniška ir saugi kaimynystė. Puikus susisiekimas su miesto centru, toliau nuo judrios gatvės, geras privažiavimas prie namo. Puikus namelis, ieškantiems jaukaus, kompaktiško būsto, norintiems iškart keltis gyventi.
NAMAS:

Bendras plotas – 90 kv. m.
Kambarių skaičius – 4.
Įrengimo lygis – puikiai įrengtas.
Aukštų skaičius – 2 ir rūsys.
Namo tipas – mūrinis.
Statybos metai – 1980 m.(Namas renovuotas prieš keleta metų)
Sklypo plotas – 6 arai.
Yra garažas su elektra.

Pirmas aukštas:

Virtuvė – 7.75kv.m
Svetainė – 24,02 kv.m
WC kambarys su kriaukle - 2.76 kv.m
Prieškambaris – 9.35 kv.m
Koridorius – 4.97 kv.m
Rūsys .

Antras aukštas:
Miegamasis – 13,96 kv.m
Darbo kambarys – 6,67 kv.m
Kambarys- 9,71 kv.m
Vonios kambarys – 2,99 kv.m
Koridorius – 3.22 kv.m

SKLYPAS: sklypas taisyklingos formos, apželdintas, prižiūrėtas, trinkelės, aptverta teritorija, automatiniai kiemo varta, lauko terasa. Gatvė – rami, pilnai apgyvendinta, nuosavi namai, netoli Neris, dviračių takas.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai