Vilijampolė Kauno m. sav. 2 kambariai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Vilijampolė Kauno m. sav. 2 kambariai

240 €
ID: 7419726
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Plotas (kv.m.)
47.00
Kambarių sk.
2

Skelbimo aprašas

NĖRA AGENTŪROS MOKESČIO.
Šalia Neries krantinės nuomojamas tvarkingas dviejų kambarių butas. Namas randasi ramioje vietoje, iki Neries pakrantės, prekybos centrų, autobuso stotelių vos 5 min. kelio pėsčiomis, prie namo daug vietos automobilio statymui. Butas randasi namo pirmame aukšte, nereikės aukštai laipioti, yra du kambariai, vienas iš jų pereinamas, virtuvė, tualetas ir vonia bendroje patalpoje, balkonas ir rūsys. Nuomojama su visa reikalinga buitine technika ir baldais.
Užstatas - 240 Eur.

DĖMESIO! Visoje Lietuvos respublikos teritorijoje, nuo Kovo 16 d. iki Balandžio 13 dienos, paskelbtas karantinas, dėl COVID-19 viruso. Todėl apžiūras vykdome remiantis PSO rekomendacijomis. Jei turite sveikatos sutrikimų, esate karantine nes grįžote iš užsienio arba turėjote kontaktų su užsikrėtusiais asmenimis, prašome likti namuose, mes jums suorganizuosime VIRTUALIĄ APŽIŪRĄ. Kitais atvejais apžiūras organizuojame gyvai, naudojantis visomis saugumo priemonėmis.

NORITE DABARTINĖMIS SĄLYGOMIS SAUGIAI IR GREITAI PARDUOTI/IŠNUOMOTI SAVO TURIMĄ BŪSTĄ?! Ieškau tokio paties arba panašaus objekto savo klientams. Kreipkitės ir siūlykite. Gerą sandorį ir visapusę naudą garantuoju!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai